En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Blog

Tre forslag til lækre sommerdrinks
d. 16.4.2019

 

For mange er foråret og sommeren ensbetydende med forfriskende drinks. Det er det i hvert fald for os i Dahls Vinhandel, og især tre cocktails har vi savnet hele vinteren. Nu er det endelig tid til et gensyn med vores tre absolutte favoritdrinks, som du nu med denne guide nemt kan lave hjemme i køkkenet.

 

 1. Aperol Spritz – den klassiske


Aperol SpritzNår man taler om sommerdrinks, er det svært at komme uden om klassikeren over dem alle. Aperol Spritz er ganske enkelt en legende i Italien,
hvor der hvert år bliver solgt flere millioner flasker Aperol. Drinken er med årene også blevet yderste populært i det høje nord og ikke mindst i Danmark, hvor vi nyder den i stort omfang i selskab med solen og hinanden. Det er helt forståeligt, for Aperol Spritz er med sin sødme, friskhed og forførende farve helt unik. Vores hemmelighed bag en god Aperol Spritz er en blanding af original Aperol og en nøje udvalgt økologisk ERA Prosecco fra norditalienske Veneto.

Sådan laver du Aperol Spritz:

- fyld et stort glas med isterninger

- tilsæt 5 cl Aperol

- tilsæt 5 cl Era Prosecco

- top med danskvand og rør rundt

- pynt med en skive appelsin

Ingredienserne til Aperol Spritz kan købes samlet her

2. Gin Hass – den moderne

Vores mere moderne forslag til en velsmagende sommerdrink er også en af vores yndlings – og så er den oprindeligt dansk. Kombinationen af gin, mangosirup og lemonade smager fortryllende, og hører uden tvivl sommeren til. I Dahls Vinhandel er vi betaget af den guleGin Hass Pakken farve og smagskombination af det søde, syre og bitre. Vi mener selv, at vi har fundet de helt rigtige ingredienser til en perfekt Gin Hass: en destilleret Boigin Gin fra Italien, en sukkerfattig og velsmagende Teichenné mangosirup samt siciliansk lemonade fra Folkington's.

Sådan laver du Gin Hass:

- fyld et stort glas med isterninger

- tilsæt 5 cl Boigin

- tilsæt 15 cl Folkington's Sicilian Lemonade

- tilsæt 2 cl Teichenné Mango Sirup

- pynt med mynte og en skive citron

Ingredienserne til Gin Hass kan købes samlet her.

3. Vodka Fresh – den oversete

Tør man springe ud i en mere eksperimenterende og stærkere cocktail, præsenterer vi i Dahls Vinhandel den mere ukendte Vodka Fresh. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Smagen domineres af behagelige og varme noter af ingefær, men også et strejf af ren, frisk vodkaVodka Fresh Pakken og syre toner frem. Vodka Fresh er et overset men fantastisk bud på en lækker sommerdrink. Vi bruger Moskovskaya Vodka af høj kvalitet og en alkoholfri ingefærøl fra Bon Accord, som kun smager af endnu en tår.

Sådan laver du Vodka Fresh

- fyld et stort glas med isterninger

- tilsæt 5 cl Moskovskaya Vodka

- tilsæt 15 cl Bon Accord ingefær øl

- pynt med en skive lime

Ingredienser til Vodka Fresh kan købes samlet her.

God fornøjelse!


Dahl’s Vinhandel – Samler hele verden med sjæl

Passion? Vi åbner dørene for en hel ny verden af farver, hvor sanserne er i højsædet.

Hos Dahls Vinhandel drives vi hver dag af en stærk passion for det spændende og oplevelsesrige vinunivers.

I latinerkvarteret i Viborgs gamle bydel nær domkirken ligger Vinspecialisten - Dahl’s Vinhandel, indrettet i byens ældste købmandsgård, hvor man har handlet med vin siden 1807.

Butikken fik sit nuværende navn, da købmand Peter Dahl overtog den i 1984. Den atmosfærefyldte butik og den unikke kælder indeholder et alsidigt og varieret udbud af specielle produkter fra alle verdenshjørner og gør ethvert besøg til en spændende oplevelse. Uanset om du søger en velkendt vintype, en unik vin, en speciel kaffe eller chokolade – er der rig mulighed for at finde det hos os.

Med over 30 års erfaring forstår vi at sætte fokus på den gode, professionelle og kvalitetsbevidste service, hvor faglighed og troværdighed har højeste prioritet. Vi giver dig den optimale vejledning, når vin og mad skal kombineres. Medbring gerne et menuforslag og få hjælp til at vælge vine i det ønskede prisniveau – en uvurderlig hjælp til f.eks. bryllup, konfirmation, reception og andre store arrangementer. Og selvfølgelig har du fuld returret på alle uåbnede, kurante flasker… 

Hos Vinspecialisten - Dahl’s Vinhandel er vi specialister i gavepakninger, som fås i alle prisklasser og gerne skræddersyes individuelt. Uanset om det drejer sig om en lille personlig gave eller en større erhvervsordre kan du trække på vores store erfaring med hensyn til valg af indhold. Det er også en selvfølge for os, at gaven præsenterer sig godt. Vi pakker derfor pænt ind - i karton, kurv eller trækasse - og har altid ordren klar til aftalt tid eller sørger for, at den leveres præcist til modtager. Vi yder dagligt meget fleksibel levering i Viborg og omegn, og hjælper også gerne med sikker fragt til adresser uden for vores leverings rækkevidde.

Når vi siger, at vi er en butik med sjæl, rækker det også ud over vores fysiske rammer. Vi har gode solide rødder i det lokale erhvervs- og forretningsliv, og vi ved hvor vigtigt, det er for området at engagere sig, så vi støtter bl.a. i stor stil både lokalsporten og kulturlivet i Viborg og omegn.

Hos Dahls Vinhandel står vi klar med professionel rådgivning, og du er altid velkommen til at besøge os i butikken, som har hjemme på Sct. Mathias Gade 76 i Viborg.