Handelsbetingelser

Her på siden ser du salgs- og leveringsbetingelser for brug af www.dahlsvinhandel.dk.

Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem www.dahlsvinhandel.dk og dig som forbruger (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk. 1). Er du erhvervsdrivende er enhver aftale mellem dig og www.dahlsvinhandel.dk i stedet omfattet af vores salgs- og leveringsbetingelser for erhvervsdrivende, som du også kan finde her.

Du kan kun købe varer på www.dahlsvinhandel.dk, hvis du accepterer disse salgs- og leveringsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser samt at udskrive betingelserne, hvis du ønsker det. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig, herunder særligt mulighed for returnering af produkter bestilt på www.dahlsvinhandel.dk.

1. Bestilling af varer
Afgivelse af en ordre forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kunderegister og minimum er fyldt 18 år. Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. En elektronisk faktura i PDF format fremsendes pr. e-mail, når din ordre afsendes fra vort lager. Din ordre anses først som endelig, når du har modtaget en elektronisk faktura.

2. Priser og betaling
Alle produkter, priser og tilbud på hjemmesiden www.dahlsvinhandel.dk skal anses for opfordring til tilbud.

Alle opgivne priser er inklusive moms og angives i danske kroner. Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusive moms, afgifter og eventuelle fragtomkostninger. Betaling Ordrer kan betales på følgende måder:

Vi accepterer følgende betalingskort:

Dankort
VISA/Dankort
VISA
VISA Electron
Mastercard
Maestro
JCB
Chiona UnionPay

Du kan i øvrigt betale med MobilePay, ApplePay og PayPal.

3. Levering
Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger på www.dahlsvinhandel.dk. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsensnummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.

Den oplyste fragttakst omfatter bestillinger gennemført på www.dahlsvinhandel.dk og kan ikke ydes på ordre modtaget telefonisk eller via. mail. 

4. Ejendomsforbehold og risiko
Alle produkter og varer købt hos Dahls Vinhandel A/S forbliver Dahls Vinhandel A/S ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler os indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er eller er forsøgt leveret til dig.

5. Fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvorfor det ikke er muligt at returnere disse drikkevarer, hvis du fortryder dit køb.

Alle øvrige produkter, som du køber via Dahls Vinhandel A/S er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.

På andre produkter end drikkevarer har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.dahlsvinhandel.dk. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået det købte leveret.

For at kunne udnytte din fortrydelsesret skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den og produktet være ubrugt/uåbnet. Ønsker du dine penge retur, vil beløbet som udgangspunkt blive ført automatisk tilbage til det betalingskort, som du betalte ordren med oprindeligt. Alternativt vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal i så fald bruge følgende oplysninger:

Vestjysk Bank
Registreringsnummer 7605
Kontonummer 1031250

Vi returnerer typisk beløbet til din konto 7-10 hverdage efter, at vi har modtaget varerne retur fra dig.

Du skal dog være opmærksom på, du selv skal betale returomkostningerne, hvis du har fortrudt dit køb.

6. Reklamationsret, returnering mv.
Når du handler på www.dahlsvinhandel.dk, er der 24 måneders reklamationsret gældende. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos os 24 måneder efter dit køb.

Bemærk dog at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug.

Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme reklamere og gøre os opmærksom på dette.

Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger. Bemærk du skal anvende Post Danmark eller GLS.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:
Dahls Vinhandel A/S
Sct. Mathiasgade 76
8800 Viborg.

Når du sender et produkt retur, skal du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

7. Personoplysninger
Du kan læse vores politik for behandling af personoplysninger i vores betingelser for anvendelsen af hjemmesiden her.

8. Ansvar og ansvarsbegrænsning
Dahls Vinhandel A/S kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

8.2 Produktansvar
Dahls Vinhandel A/S er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Dahls Vinhandel A/S, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

8.3 Force Majeure
Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor vores kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Dahls Vinhandel A/S forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. Dahls Vinhandel kan ikke holdes ansvarlig for hindringer, der ligger uden for vores kontrol, eksempelvis produktionsforstyrrelser, strejke eller andre uforudsete hændelser.

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Lovvalg Dit køb hos Dahls Vinhandel A/S er reguleret af dansk ret.

9. Andet
Dahls Vinhandel A/S ønsker at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Det er naturligvis muligt for alle at købe fra vores af madvarer, chokolade, lakrids og andre ikke alkoholiske varer.

Produktbilleder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år.