En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Cervaro della Sala Bianco, IGT, Castello della Sala

Varenummer:
Cervaro della Sala Bianco, IGT, Castello della Sala
DKK  449,00 DKK  499,00
Cervaro della Sala viser en lysende strågul farve. Næsen åbner med lys ristede toner ledsaget af aromaer af citrusfrugter, tropisk frugt og antydninger til smør. Vinen er utroligt velsmagende og frisk med præg af kamille, hvid frugt og flint sammen med en behagelig vedholdenhed og smagsmæssig dybde. Vinen er indbydende og smagfuld allerede nu i dens ungdom, men viser stort gemmepotent …

Se flere detaljer

På lager
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Cervaro della Sala viser en lysende strågul farve. Næsen åbner med lys ristede toner ledsaget af aromaer af citrusfrugter, tropisk frugt og antydninger til smør. Vinen er utroligt velsmagende og frisk med præg af kamille, hvid frugt og flint sammen med en behagelig vedholdenhed og smagsmæssig dybde. Vinen er indbydende og smagfuld allerede nu i dens ungdom, men viser stort gemmepotentiale. Den vil udvikle sig optimalt i de kommende år og vise sig fra en anderledes men tiltalende side.

Slottets gæringskældreskældre blev bygget for at drage fuld fordel af tyngdekraftsprincippet og bidrager til druernes naturlige bevægelse og deres maceration uden at de bliver pumpet eller udsat for mekanik. Plukningen af druerne finder sted i løbet af de allerførste timer af dagen, så kældrene får druerne i uberørt tilstand uden indflydelse fra de højere og varmere temperaturer på dagen. Saften behandles med en maceration på  skallerne i fire timer ved en temperatur på 10 ° C og falder derefter i gæringstanke i rustfrit stål, hvor de bliver skilt fra deres urenheder, inden de kommer i små egetræsfade. Her gærer de fuldstændigt og derefter gennemføres en komplet malolaktisk gæring. Efter fem måneders lagring er Chardonnay normalt klar til at blive blandet og komma tilbage på rustfrit stål, hvor den samles med Grechetto, som er blevet gæret separat uden kontakt med træ. Cervaro della Sala modnes derefter på flasker i Castello della Sala-kældrene, inden den markedsføres.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Chardonnay
Land Italien
Område Umbrien
Producent Marchesi Antinori
Dyrkningsmetode Med stor respekt for miljøet
Proptype Kork
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Emballagetype Papkasse
Serveringsforslag Fisk - fede
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cervaro della Sala Bianco, IGT, Castello della Sala

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.