En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

ANJOU BLANC ØKO Château de la Roulerie

Varenummer:
ANJOU BLANC ØKO Château de la Roulerie
DKK  149,00 DKK  199,00
Anjou Blanc fra Château de la Roulerie er lavet på 100% Chenin Blanc, dyrket økologisk på ler- og sandholdige skråninger. Efter en manuel høst og en afstilkning gennemgår druerne en 12-18 timers macerering med skindet, inden de presses. Både gæringen og den efterfølgende modning ”sur lie” foregår på brugte træfade af 400 l. Druen Chenin Blanc kan både bruges til at lave søde des …

Se flere detaljer

På lager

Anjou Blanc fra Château de la Roulerie er lavet på 100% Chenin Blanc, dyrket økologisk på ler- og sandholdige skråninger. Efter en manuel høst og en afstilkning gennemgår druerne en 12-18 timers macerering med skindet, inden de presses. Både gæringen og den efterfølgende modning ”sur lie” foregår på brugte træfade af 400 l. Druen Chenin Blanc kan både bruges til at lave søde dessertvine, halvtørre vine eller – som det er tilfældet med denne Anjou Blanc – tørre og sprøde hvidvine.

Vinen har en lysgylden, blank farve. Duften byder på aromaer af hvide, vilde blomster, akacie- og lindeblomster, citrusfrugter, kiwi og hvide ferskner. I smagen er vinen liflig og umiddelbar med en flot balance mellem de eksotiske og de tørre, mineralske nuancer.

Server Anjou Blanc til salater, skaldyr og fisk, lyst kød samt varme grønsagsretter.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Chenin Blanc
Land Frankrig
Område Loire
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk Dyrket
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ANJOU BLANC ØKO Château de la Roulerie

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.