Kærlighed til konsulenten Episode 8: Mød Johannes Odgaard fra Østjysk Vinforsyning

Kærlighed til konsulenten Episode 8: Mød Johannes Odgaard fra Østjysk Vinforsyning

Kærlighed til konsulenten Episode 7: Mød Trine Merrild fra Hr. Skov Læsning Kærlighed til konsulenten Episode 8: Mød Johannes Odgaard fra Østjysk Vinforsyning 2 minutter Næste Kærlighed til konsulenten Episode 9: Kjeld Bitsch fra Mac Y
Hils her på rare Johannes fra Østjysk Vinforsyning. Han er distriktchef i Midt- og Nordjylland og en meget nær ven af huset. Til dagligt sørger han for, at jyske vinhandlere fra Skanderborg til Skagen nyder godt af Østjysk Vinforsynings fantastiske sortiment - det tæller heldigvis også os i Viborg. For vi er nemlig både glade for og stolte over at have Johannes og resten af Østjysk Vinforsyning i ryggen, når vi skal sælge vin fra de dahlske hylder. Var det ikke for dygtige Johannes og hele hans stærke hold, kunne vi eksempelvis ikke tilbyde jer vine fra Lenotti, Gaja, Caparzo, Poul Jaboulet, Passi Reali og Borgo Scopeto. Og så havde vi heller ikke Champagne fra Louis Roederer og Leclerc. Eller portvin fra Ramos Pinto. 

Inden sine i alt 10 år hos Østjysk Vinforsyning arbejdede Johannes 30 år i den financielle sektor som både bankmand og ejendomsmægler. Men efter finanskrisen i 2008 kastede han sig i stedet over sin hobby, rejste ind i vinverden og så sig ikke tilbage. Han er nemlig blevet så tæt knyttet til sine kunder, at han slet ikke kunne forestille sig at lave andet. 

For Johannes er det den personlige relation til de samme kunder over mange år, der driver værket - og det kan man mærke på ham. Johannes er rummelig, lyttende og en skide god forretningsmand. Han er altid tilgængelig ved telefonen og klar med en hjælpende hånd. Præcis derfor er vi taknemmelige for at have Johannes som vores konsulent. Han er altid garant for en god historie, siger aldrig nej til et godt glas hvidvin, og så har vi hørt, at coronatiden også har gjort ham til en særdeles god håndværker. Giv ham hjertens gerne et like med på vejen. Det har han i den grad fortjent. Tak for Johannes.