Kærlighed til konsulenten Episode 7: Mød Trine Merrild fra Hr. Skov

Kærlighed til konsulenten Episode 7: Mød Trine Merrild fra Hr. Skov

Ord om Tempranillo: Kongen af Spanien Læsning Kærlighed til konsulenten Episode 7: Mød Trine Merrild fra Hr. Skov 2 minutter Næste Kærlighed til konsulenten Episode 8: Mød Johannes Odgaard fra Østjysk Vinforsyning

Se lige det her smil. Det sidder på Trine Merrild fra Hr. Skov Gourmetbutik. Trine kører dagligt rundt i Jylland og på Fyn og sørger for, at alle af Hr. Skovs vildt lækre produkter når ud i det ganske land. Det betyder også, at vi ofte er så heldige at få besøg af Trine lige her i Viborg. I snart 7 år har hun og resten af Dream Teamet hos Hr. Skov beriget os med hyggelige besøg, dejlige grin og og fantastiske produkter. Vi har nemlig været med lige siden begyndelsen.

Inden Trine kørte land og rige rundt for Hr. Skov Gourmetbutik tørnede hun ud for Summerbird, så vi har altså her at gøre med en garvet kvinde i branchen. Det kan vi mærke. Hun er synonym med høj faglighed, dejligt humør og skidegod service. Vi er i den grad taknemmlige for at have Trine og hele Hr. Skov Gourmetbutik på vores hold. Uden dem kunne vi ikke friste med Citrus Olie, Trøffelcreme, øl, Balsamico Creme, Julesnaps, Aioli, Rugbrødschips, Persille/Hvidløg salt eller alle de andre lækre sager. Og man kan altså ikke leve uden Hr. Skov Peberrods/Solbærcreme. Det er Trine helt enig i.

At komme ud til sine kunder er det, Trine elsker allermest ved sit job. Hun møder os altid med et smil og spørgsmålet: Hvordan har du det? Hun er nemlig omsorgsfuld, lyttende og glad for at tale. Ja, faktisk så glad for det, at hun også taler med sig selv. Lidt for meget hvis man spørger hendes børn.

Når hun ikke kører rundt på landevejen, eller snakker (fornuftigt) med sig selv, er hun total håndboldnørd. På tilskuerpladsen er hun faktisk mere aktiv end spillerne på banen. Hun betegner sig selv som en dårlig taber. Men en dårlig taber er som bekendt en vinder. Og det er Trine! Send hende lige et like med på vejen. Det har hun om nogen fortjent