Kærlighed til konsulenten Episode 6: Mød Thorsten Vendelboe fra Best Selection

Kærlighed til konsulenten Episode 6: Mød Thorsten Vendelboe fra Best Selection

Comando G: Grenache fra Gredos Læsning Kærlighed til konsulenten Episode 6: Mød Thorsten Vendelboe fra Best Selection 2 minutter Næste Ord om Tempranillo: Kongen af Spanien
Lad os præsentere Thorsten Vendelboe fra Best Selection. En af de mest flittige, rare og kloge konsulenter, vi kender. Siden 2008 har Thorsten hyppigt og energisk besøgt os i Viborg, så vi kan have bare en bid af Best Selections brede sortiment på vores hylder. Han er Best Selections repræsentant i det jyske og dækker alt fra Horsens til Skagen til Thyborøn. Han er en garvet herre i vinbranchen, for udover sine 14 år hos Best Selection har han 19 hos Vingården i Odense, 10 år hos HOKI Horsens og en elevtid hos Spritlageret i Nykøbing Mors bag sig. Han ved så at sige en hel del om at sælge vin og spiritus. Og han gør det altid på en yderst behagelig måde. 

Det mærker man med det samme, Thorsten træder ind af døren. Han emmer nemlig af troværdighed, ærlighed og rolighed. Han har kufferten fuld af nyheder og tilbud, som han skal formidle og sælge, men alligevel giver han giver sig altid mindst ligeså meget tid til at lytte på os. Det og handlefriheden med de små vinbutikker er det, som Thorsten elsker allermest ved sit job. Han må også være ret vild med at køre bil, for han tilbagelægger ikke færre end 70.000 kilometer om året bag rattet.

Vi er meget taknemmelige for at have Thorsten og resten af det dygtige team hos Best Selection i ryggen. Uden dem var der eksempelvis hverken Lan, Marani, Taylors, Kendall-Jackson, Balladin eller Banfi i Dahls Vinhandel, og det ville altså være en katastrofe.

Med andre ord er vi store, store fans af Best Selection og især af ihærdige og søde Thorsten, der altid har en lommeregner klar i brystlommen og aldrig takker nej til en Fernet Branca. Vi håber I vil give ham en tanke med på vejen. Det har han om nogen fortjent.