Kærlighed til Konsulenten Episode 5: Mød Kasper Kristensen fra Edrington Denmark

Kærlighed til Konsulenten Episode 5: Mød Kasper Kristensen fra Edrington Denmark

Kærlighed til konsulenten Episode 4: Mød Michael fra Kjær & Sommerfeldt Læsning Kærlighed til Konsulenten Episode 5: Mød Kasper Kristensen fra Edrington Denmark 2 minutter Næste Comando G: Grenache fra Gredos
Her ser I Kasper fra Edrington Denmark. Ham elsker vi simpelthen at have besøg af, for det betyder nemlig, at der er nyheder til whiskysamlingen. Kasper har i 7 år kørt landevejen tynd som Account Manager for Edrington Denmark, da han i sin tid kom fra BKI Kaffe. Han skiftede bønner og malet kaffe ud med en dagligdag i spiritusbranchen for at komme helt tæt på verdens allerbedste whiskybrands. Det må man sige er lykkes.

Vi kan hver gang mærke på Kasper, at de stærke brands sammen med det sociale aspekt og kundebesøgene driver ham i hverdagen. Han er virkelig passioneret omkring sit job og er altid garant for en spændende og lærerig fortælling omend den omhandler whisky eller fodbold.


Kasper beskriver sig selv som nørd og livsnyder. Han går op i sagerne, er god til at lære fra sig og så formår han samtidig at lytte til andre holdinger. Derudover deler vi samme hobby: Vi bruger lidt for mange penge på vin og spiritus både i gemme og nydelses øjemed.

Vi er ganske enkelt vilde med at handle med Kasper og resten af det dygtige hold hos Edrington Denmark. Der skal lyde en stor tak til dem for at tænke på os, når der lanceres nye, unikke flasker eller afholdes vilde smagninger. Vi siger næsten altid ja. Kasper er nemlig aalborgenser, og den nordjyske dialekt udstråler troværdighed og er samtidig ikke helt til at stå for. 

Uden Kasper og Edrington Denmark stod der hverken Macallan, Glenrothes, Highland Park, Bowmore, Laphroaig, Knob Creek eller Makers Mark på vores hylder - og det ville altså være en skam. Det er også Kasper, der sørger for, at vi af og til kan invitere til et vanvittige line-ups med eksempelvis Macallen.