Kærlighed til konsulenten Episode 1: Mød Peter fra LAGO Import og 1855 Cru

Kærlighed til konsulenten Episode 1: Mød Peter fra LAGO Import og 1855 Cru

Chile: Fem facts fra Andesbjergene Læsning Kærlighed til konsulenten Episode 1: Mød Peter fra LAGO Import og 1855 Cru 2 minutter Næste Kærlighed til konsulenten Episode 2: Mød Carsten fra H.J Hansen Vin/Vinspecialisten
Det her er Peter. Han kommer fra LAGO-Import og 1855 Cru, hvor han i hele 9 år har serviceret os med fine vine og et bredt udvalg af whisky. Han drives af kontakten med sine kunder og af vinnørderiet.

Uden ham og resten af dream teamet ved LAGO og 1855 Cru stod der hverken Chateau Belgrave, Chateau Palmer, Sirius, Nic Rager, Viborg Port eller Scarabus Whisky på hylderne i butikken. 

Peter har selv en forkærlighed for Chateau Angludet fra Margaux, som han har fulgt nøje siden årgang 2002, og et glas Champagne DeVenoge går man ifølge ham heller aldrig galt i byen med.

Champagnen håber han på at poppe i næste Superligasæson, hvor han holder med Brøndby IF. Selv er han længe stoppet med fodbold. Faktisk indstillede han seriekarrieren en mandag, da han som selvstændig og helt tilfældigt skulle aflevere en vingave til en dommer, der dagen forinden havde givet ham det røde kort. 

Os derimod. Vi er vilde med at have Peter i startopstillingen og går altid glade fra en handel med ham. Tak til LAGO-import og 1855 Cru for altid at være garant for kvalitet, og giv så lige Peter et applaus med på vejen. Det har han fortjent.