Riedel Performance

Riedel blev grundlagt i 1756, og var de første til at sætte fokus på, at smagene på vores drikkevarer varierer alt efter, hvilket glas vi drikker af. Alle Riedels glas er lavet af det fineste krystal, og alle glasserierne er designet med en masse kærlighed for glas.

Østrigske Riedel revolutionerede markedet for glas med sin første kollektion af druespecifikke vinglas i 1974 og satte ganske enkelt nye standarder med budskabet om, at hver vindrue kræver et unikt glas. Siden dengang har man med faglighed og æstetik udviklet flere glasserier.

Riedel Performance

Den smukke Performance glasserie fra 2018 er den første serie fra Riedel med den særlige og smukke optiske effekt på bowlerne. Ud over at være æstetisk har effekten også til formål at frembringe hidtil ukendte aromaer i din vin ved at forstørre det indre område i bowlen.

Performance glassene er designet og skabt af Georg Riedel og Macimilian J. Riedel, der gennem tre generationer har undersøgt og udviklet drue specifikke glas. Ligesom alt andet Riedel glas er disse glas fremstillet i det fineste krystal, og i denne serie er fokus lagt særligt på at lave lette og smukke glas med lange fine stilke og en stor stabil fod. Disse glas har en lang levetid, og er et must have for alle vinelskere!

Dahl anbefaler

Performance Syrah

Syrah glasset fra Performance serien er specifikt designet til Syrah/Shiraz, men det er også et solidt all round-glas, der tjener vine på Tempranillo, Sangiovese, Barbera, Corvione, Grenache og Blaufränkisch.

Dahl anbefaler

Performance Riesling

Riedel Performance Riesling er måske det bedste hvidvinsglas på markedet. Det tjener naturligvis vine på Riesling, men gør også gode ting for Sauvignon Blanc, Albarino, Grüner Veltliner og Pinot Grigio.

Dahl anbefaler

Performance Pinot Noir

Pinot Noir glasset fra Performance serien bør stå i skabet hos en hver Pinot Noir-elsker. Det fungerer perfekt til Pinot Noir fra Europa og den nye verden. Giver vinen de bedste betingelser, så Pinot Noirs lette, finesserige og frugtige egenskaber stråler. Det kan desuden bruges til Barolo, Barbaresco og Champagne.

Riedel Performance

3 vinglas du ikke kan undvære