Kærlighed til konsulenten Episode 10: Marianne Knudsen fra Summerbird

Kærlighed til konsulenten Episode 10: Marianne Knudsen fra Summerbird

Kærlighed til konsulenten Episode 9: Kjeld Bitsch fra Mac Y Læsning Kærlighed til konsulenten Episode 10: Marianne Knudsen fra Summerbird 2 minutter Næste Ord om Vermentino. Vidunderlig undervurderet
Det her er vores søde, sjove og smilende Summerbird-konsulent. Hun hedder Marianne Knudsen og fortjener i den grad noget kærlighed. Med en baggrund i mode - og sportsbranchen har hun nu i snart 10 år været iført chokoladekasketten og tørnet ud for Summerbird - Danmarks mest mest berømte og velansete chokoladebrand. 

For os er det helt tydeligt, hvorfor Summerbird netop valgte at have Marianne med på holdet som kørende sælger i det midtjyske. Hun er nemlig skidegod til sit job og et behageligt menneske at omgås. Det er Marianne og resten af chokoladefabrikken, der sørger for, at vi hele tiden har Summerbird i butikken. Flødebollerne, amberfuglen, tapasæsken, lakridsmandlerne og alle de andre lækre sager frister os og kunderne hver eneste dag, og vi ville hverken være produkterne eller Marianne foruden.

Marianne elsker at komme ud til sine kunder i butikkerne, og vi er ligeså vilde med at have besøg af hende. Så får vi nemlig en hyggelig snak, et godt grin og et kram med og af vores forstående, lyttende og omsorgsfulde supersælger - og superkvinde. Marianne kan udover at være konsulent også bryste sig af titlerne mor, farmor, crossfitter, tidligere håndboldspiller og byhøne. 

Hun sprudler af energi, drøner rundt i landet i sin bil, taler meget i telefon og lytter til musik og podcast. Hun er ganske enkelt et overskudsmenneske med mange bolde i luften og eminent chokoladesmag. Hendes yndlingsprodukt er naturligvis Amber Sommerfuglen. 

Marianne har faktisk også boet i Norge og taler derfor en lille smule norsk, men hun har dog aldrig set Skam, og det vil vi altså forsøge at lave om på. Den skal man jo se. 

Send en masse kærlighed, likes og søde ord Marinannes vej. Hun er ikke meget for at optræde på de sociale medier, og det forstår vi slet ikke. For Marianne er fantastisk. Tak for dig.