En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

HERNÖ PINK BTL GIN

Varenummer:
HERNÖ PINK BTL GIN
DKK  425,00

Med Hernö Pink BTL Gin 42% 50cl er det svenske destilleri på banen med en frisk og sommerlig variant af deres velkendte og populære London Dry Gin. I det lyserøde twist kombineres den klassiske, markante smagsoplevelse med friske smagsnoter af jordbær, vanilje og rosenblade. Denne gin bliver uden tvivl et hit til sommer!

Se flere detaljer

På lager

Kort om Hernö Pink BTL Gin 42% 50cl 

This is not a cocktail.
Pink Gin is a cocktail.
This is a pink bottle of gin.
This is a no-bullshit gin

Sådan, så er tonen ligesom lagt an. Lettere aggressivt vil nogle nok mene, men hensigten er ganske reel. Med denne udtalelse vil Hernö gerne sikre sig, at deres lyserøde Hernö Pink BTL Gin undgår at ryge i samme pulje med den større og større mængde af syntetiske og kunstige lyderøde ginprodukter - som i princippet slet ikke kvalificerer sig som gin.

Og der ér en verden til forskel. Hernö Pink BTL Gin tåler ingen sammenligning - overhovedet! Ginnen er lavet på Hernös all-time klassiker, deres oprindelige London Dry Gin. Looks are deceiving. For selvom denne spritnye variant er lyserød, så er smagen langt fra, hvad du typisk oplever i lyserøde gin - nemlig syntetisk og kunstig sødme. Kvaliteten og smagen fra Hernös London Dry Gin går igen i denne gin og får så sit elegante twist fra diskrete noter af blandt andet jordbær, vanilje og rosenblade.

I Hernö Pink BTL Gin finder du følgende botanicals, der alle er økologiske - som det netop er med alle Hernös ginprodukter:

  • Enebær
  • Korianderfrø
  • Rosenblade
  • Jordbær
  • Sort peber
  • Cassiabark
  • Vanilje
  • Citronskal

Ved duften af ginnen vil du fra første færd opleve en markant karakter af enebær, der lige så stille gøres selskab af en frisk duft af citrus og røde bær. Hvis du gør dig umage, vil du ligeledes kunne af en duft af frisk, grøn skov, der kan være svær helt nøjagtig at beskrive.

Når du smager ginnen, går den markante enebær, samt friskheden fra citrus og røde bær, igen i smagen. Samtidig får du nu klart fornemmelsen af den skarpe, krydrede smag fra korianderfrø, cassiabark og sort peber. Dét der gør, at du netop nu også ved, at du ikke står med en klassisk, sød og kunstig lyserød spiritus i hånden.

Ginnen sluttes af med de røde bær, der smelter sammen med de krydrede smagsnoter og sødme fra vaniljen, hvilket giver en fuldendt smagsoplevelse.

Detaljer
Type Gin
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Producent Hernö
Land Sverige
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:HERNÖ PINK BTL GIN

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.