En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Muga Reserva

Varenummer:
Muga Reserva
DKK  189,00

Peter Dahl: "En klassiker indenfor Rioja. Og så er det dejligt at dele smag med Michael Laudrup".

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Muga Reserva, 2013
Spansk kvalitet!

Familien Muga har siden 1932 fremstillet traditionsrig og velsmagende vin i den historiske by Haro. Isaac Muga grundlagde dengang Bodegas Muga, som den dag i dag ejes af hans søn. Familien har omhyggeligt holdt den traditionelle Rioja vinfremstillingsmetode i hævd, og de er meget stolte af at fortsætte en tradition, der blev påbegyndt for så mange år siden. I årenes løb afslører vinen både sin karakter og oprindelse og bliver således en virkelig stor vin. Vinen modnes i Bodegas Mugas kældre på trækar og -fade fremstillet af amerikansk og fransk eg, og når den er tappet på flaske, lagres den i vinkælderen indtil den har udviklet sin fulde karakter og personlighed. Denne beskrives bedst med en moden, mørk aroma af kaffe, vanilje, kirsebær og skovbund. På tungen er smagen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og perfekt afstemt syre. Det er solidt match af tempranillodruens karakteristika og en den rette fadlagring.

Ønsker man at nyde vinen i sin ungdom, anbefaler vi iltning i 1-2 timer før servering. Alternativt kan en flaske gemmes helt op til 20 år fra høståret og vil med tiden udvikle en endnu finere duft, blødere frugt og større kompleksitet. Budskabet "Bedre med årene" kommer i den grad til sin ret.

Vinen går i spænd med kødretter af svin og lam, intense pastaretter eller krydrede vegetarretter med eksempelvis squash eller svampe.

70% Tempranillo, 20% Garnacha og sammenlagt 10% Graciano og Mazuelo

Bodegas Muga S.A.
Bodegas Muga blev grundlagt af Isaac Muga Martínez i 1932. I dag ligger vinkælderen i et smukt gammelt hus i Haro, Rioja Alta. Senere overtog sønnerne ledelsen af familiefirmaet, hvor deres sønner Manu, Juan, Jorge og Isaac Muga nu også er blevet optaget. Muga hører til den klassiske skole i Rioja: Gæringen og udblødning i træpersekar, langsom dekantering i løbet af vinteren, traditionel filtrering ved bundfældning samt klaring med friske æggehvider.

Traditionen kombineres med en klar fremtidsvision. Hos Muga er fade og tønder bødkerhåndværk som plejes omhyggeligt: De fremstiller selv deres tønder og fade ved anvendelse af amerikansk eg fra Ohio og Kentucky, samt fransk eg fra Allier.

The Wine Advocate om Bodegas Muga:

"Bodegas Muga was a must during my afternoon visiting the triumvirate of classic Rioja producers located within spitting distance from each other in Haro. Under Aurora's son, Isaac Jnr, who joined us for the tasting, Muga fostered a reputation for high quality, classic Rioja wine sourced from an almost incalculable number of tiny parcels."

Detaljer
Type Rødvin
Drue Tempranillo
Land Spanien
Område Rioja
Producent Bodegas Muga S.A.
Producent Bodegas Muga S.A.
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2013
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Muga Reserva

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.