En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Louis Roederer Collection 242

Varenummer:
Louis Roederer Collection 242
DKK  399,00 DKK  479,00
Collection 242 er den helt nye cuvée fra legendariske Louis Roederer, der er kendt for flagskibet, Cristal. Helt i tråd med en ambition om konstant at forbedre sig overtager Collection 242 nu pladsen for den tidligere Brut Premier. Og sikke en indskiftning. For her er der virkelig tale om en flaske, der sætter barren ualmindeligt højt for en Non Vintage Champagne.  Collection 242 henviser ti …

Se flere detaljer

På lager

Collection 242 er den helt nye cuvée fra legendariske Louis Roederer, der er kendt for flagskibet, Cristal. Helt i tråd med en ambition om konstant at forbedre sig overtager Collection 242 nu pladsen for den tidligere Brut Premier. Og sikke en indskiftning. For her er der virkelig tale om en flaske, der sætter barren ualmindeligt højt for en Non Vintage Champagne. 

Collection 242 henviser til årgangen efter grundlæggelsen af Louis Roederer i 1776. Hver flaske indeholder cirka en tredjedel fra Vallèe de la Marne, Côte de Blancs og Montagne de Reims, hvor hvert område birdrager med sit unikke ’terroir’ til cuvèen. Friheden til at vise mangfoldigheden i disse terroirs er drivkræften bag Collection 242, der nu indeholder op til 35 % af den seneste vintage årgang. 

Baseåret er 2017, og Chardonnay indtager rollen som den dominerende drue med 42 %. Der er desuden 36 % Pinot Noir og 22 % Pinot Meunier til stede. Det giver en stor frugtrig aroma og en forførende smag af eksotiske frugter, vanilje og ristet brød. Den har den cremede og bløde fornemmelse i munden, der er egentlig er meget kendetegnende for Louis Roederer. 

Med Collection 242 er et unikt kvalitetsløft altså sat på dagsorden. Vi er meget glade for at byde flaskerne her velkommen i vores Louis Roederer-portfolio. 

Detaljer
Type Champagne
Drue Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Land Frankrig
Område Champagne
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Louis Roederer Collection 242

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.