En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Bodegas Ximenez-Spinola 2017 Spinola Cosecha 50 cl

Varenummer:
Bodegas Ximenez-Spinola 2017 Spinola Cosecha 50 cl
DKK  225,00
Druerne bliver lagt ud på måtter i den bagende spanske sol. Frugten dehydrerer og forvandles langsomt til rosiner og opbygger et højt sukkerindhold og en naturlig sødme. Processen resulterer i et utroligt lille udbytte og produktionen er meget begrænset, hvilket betyde, at vinen er de færreste forundt. Førstehåndsintrykket er en indsmigrende duft af ferskner, abrikoser og modne blommer. N …

Se flere detaljer

På lager

Druerne bliver lagt ud på måtter i den bagende spanske sol. Frugten dehydrerer og forvandles langsomt til rosiner og opbygger et højt sukkerindhold og en naturlig sødme. Processen resulterer i et utroligt lille udbytte og produktionen er meget begrænset, hvilket betyde, at vinen er de færreste forundt. 

Førstehåndsintrykket er en indsmigrende duft af ferskner, abrikoser og modne blommer. Når vinen skvulpes rundt i glasset, dukker pærer og grønne æbler op og et hint af bitre mandler. En vin i blance fra start til slut og eftersmagen er langt og lækker uden at være tung - en yderst behagelig og frugtig vin. 

Ximenez-Spinola vineriet blev grundlagt i 1729 af Phelipe Zarzana Spinola, og det blev lige fra begyndelsen dedikeret til udelukkende at producere Pedro Ximenez. På daværende tidspunkt tappede vingården vinen under navnet Zarzana Spinola, men da dette navn var noget af en udfordring, for ikke at sige en umulighed at udtale på engelsk , krævede en stor engelsk kunde, at man ændrede dette til Ximenez – Spinola, hvilket man efterfølgende har gjort.
I dag laves der stadig udelukkende vine på Pedro Ximenez, og selv om man stadig er yderst traditionel i sin vinificering, forsøger man dog at eksperimentere med druetypen, så man ikke kun laver sherry. Et eksempel er Late Harvest'en, som er den eneste af sin slags i distriktet.
Vinifikation

Detaljer
Type Sherry
Land Spanien
Område Jerez
Producent Bodegas Ximenez-Spinola
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Årgang 2017
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bodegas Ximenez-Spinola 2017 Spinola Cosecha 50 cl

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.