En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

GlenAllachie - 11 Years Old Speyside Single Malt - 48% P.X. Sherry Casks Finish

Varenummer:
GlenAllachie - 11 Years Old - 48% P.X. Sherry Casks Finish
DKK  599,00
Når Billy Walker blander så opstår magien. Igen i år har vi æren af at præsenterer en af vores udvalgte julemalt i vores sortiment, og igen i år har Billy Walkers Glenallachie gjort sig fortjent til titlen.  En spændende whisky på 1st fill Bourbon fade, som gennem de sidste 20 måneder har fået en flot afslutning på Pedro Ximénez fade fra spanien.  En flot mahogiagtig farve, med et …

Se flere detaljer

På lager

Når Billy Walker blander så opstår magien. Igen i år har vi æren af at præsenterer en af vores udvalgte julemalt i vores sortiment, og igen i år har Billy Walkers Glenallachie gjort sig fortjent til titlen. 

En spændende whisky på 1st fill Bourbon fade, som gennem de sidste 20 måneder har fået en flot afslutning på Pedro Ximénez fade fra spanien. 

En flot mahogiagtig farve, med et flot lyst skær. Næsen byder på dejlige toner af mørk chokolade, kaffe, mandler som afrundes af flødekarameller og en lille krydderi kanel note til sidst. 

Smagen fylder munden med aromaer af flødekarammelerne, chokolade, sødmefydt honning, eksotiske frugter og et let læder finish. En behagelig og varmende eftersmag som lader dig flyde tilbage i lænestolen med en afslappende følelse i kroppen. 

Detaljer
Type Whisk(e)y
Alkoholprocent 48,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent GlenAllachie Distillery
Land Skotland
Område Speyside
Fadlagring 11 år m. 20 måneders afslutning på Pedro Ximinez fade
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:GlenAllachie - 11 Years Old Speyside Single Malt - 48% P.X. Sherry Casks Finish

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.