En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Ardbeg Wee Beastie

Varenummer:
Ardbeg Wee Beastie
DKK  399,00
Ardbegs Wee Beastie sender virkelig tankerne til lejerbål. Så er du frisk på at begive dig ud på den vej, der er så røget, at selv horisonten forsvinder, så bør du følge i fodsporene af bæstet fra Ardbeg. Med en alder på bare fem år er den her whisky nemlig lidt af en ballademager: Den er livlig og er fuld af bid. Der eksploderer et smagsfyrværkeri i munden, hvor der nærmest er ild …

Se flere detaljer

På lager

Ardbegs Wee Beastie sender virkelig tankerne til lejerbål. Så er du frisk på at begive dig ud på den vej, der er så røget, at selv horisonten forsvinder, så bør du følge i fodsporene af bæstet fra Ardbeg.

Med en alder på bare fem år er den her whisky nemlig lidt af en ballademager: Den er livlig og er fuld af bid. Der eksploderer et smagsfyrværkeri i munden, hvor der nærmest er ild i de fantastiske noter, som præges af sort peber, skarp røg, chokolade og tjære. Vi er både betagede og imponerede af dette bæst, der med sin lagring på bourbon- og sherryfade er et ikon i Islay.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ardbeg Wee Beastie

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.