En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Amrut Fusion Single Malt Whisky

Varenummer:
Amrut Fusion Single Malt Whisky
DKK  495,00
Amrut Fusion får sit navn pga. malten. Der er brugt to typer - den ene er indisk, den anden er skotsk og røget. Med andre ord er Amrut Fusion et frugtbart møde mellem øst og vest og samtidig en meget interessant dram. Aromaen byder på malt og noter af blodappelsin, brun farin, vanilje og en smule skotsk tørv. På tungen byder Amrut på appelsin, vanilje, egetræ, kaffe og tørv, mens den lan …

Se flere detaljer

På lager

Amrut Fusion får sit navn pga. malten. Der er brugt to typer - den ene er indisk, den anden er skotsk og røget. Med andre ord er Amrut Fusion et frugtbart møde mellem øst og vest og samtidig en meget interessant dram. Aromaen byder på malt og noter af blodappelsin, brun farin, vanilje og en smule skotsk tørv. På tungen byder Amrut på appelsin, vanilje, egetræ, kaffe og tørv, mens den lange eftersmag balancer sødt, krydret og tørvet.

Gold "Best Natural Cask Daily Dramks Award" Guld 2009
Gold "Third Finest in the World" Whisky Bible Jim Murray 2010
Gold "World Whisky of the year" Malt Advocat Whisky Award 2011
Bronze "Spirits Business Master 2011"
Bronze "Spirits Business Grand Master 2011"

Detaljer
Type Whisk(e)y
Alkoholprocent 50,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Land Indien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Amrut Fusion Single Malt Whisky

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.