En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Xibal Gin Guatemala

Varenummer:
Xibal Gin Guatemala
DKK  299,00
Xibal Guatemala Gin vandt guld ved Gin Masters-konkurrencen i London 2021 og er en herlig ren og yderst frisk gin, der er mikrodestilleret hele 5 gange på kobberkedler. Farven er skinnende og gennemsigtig med et metallisk strejf. I næsen dominerer enebær og kardemomme, efterfulgt af urter fra Mellemamerika og tydelige noter af citron og appelsin. Smagen er kompleks med enebær, laurbærblade og …

Se flere detaljer

På lager

Xibal Guatemala Gin vandt guld ved Gin Masters-konkurrencen i London 2021 og er en herlig ren og yderst frisk gin, der er mikrodestilleret hele 5 gange på kobberkedler. Farven er skinnende og gennemsigtig med et metallisk strejf. I næsen dominerer enebær og kardemomme, efterfulgt af urter fra Mellemamerika og tydelige noter af citron og appelsin. Smagen er kompleks med enebær, laurbærblade og peber, der afsluttes med noter af kardemomme og perikon.  

En hyldest til mytologien fra Guatemalas oprindelige mayafolk med de spanske conquistadorers viden om alkoholdestillering og botanik. Navnet Xibal er et nik til 3000 år gamle myter om mayaernes underverden Xibalha og dens guder, legender og skatte.

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 45,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Dog Point Vineyard
Land Guatemala
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Xibal Gin Guatemala

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.