En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Winemakers Dinner Deutz / Delas På Latinerly

Varenummer:
Winemakers Dinner Deutz / Delas
DKK  495,00

5. juni vil boblerne atter bruse over og bøfferne få modspil, når Champagne Deutz og Rhône-huset Delas Frères kigger forbi. Der er dømt luksus-aften på Ly, hvor det hele løber af stablen klokken 18.00.

Se flere detaljer

Ikke på lager

5. juni vil boblerne atter bruse over og bøfferne få modspil, når Champagne Deutz og Rhône-huset Delas Frères kigger forbi. Der er dømt luksus-aften på Ly, hvor det hele løber af stablen klokken 18.00.

Delas Frères blev grundlagt i 1835 i Saint Jean Muzols, der ligger i hjertet af Saint-Joseph. I 1977 blev huset overtaget af det anerkendte Champagnehus, Champagne Deutz, og det bedste af Frankrig blev samlet under ét tag. Det får I nu muligheden for at opleve med egne smagsløg.

I dag er Delas Frères et af de mest moderne vinerier i Rhônedalen, og kapaciteten er blevet udvidet for at imødekomme den store efterspørgsel. Det betyder, at huset udover sine egne og mange besiddelser af vinmarker i Rhônedalens mest berømte kommuner også opkøber en større mængde druer fra de mest kvalitetsbevidste vinavlere i områderne. Det resulterer i et ønske fra Delas Frères om, at de varierende terroirs i de forskellige appellationer skal komme så godt som muligt til udtryk i de forskellige vine. Delas Frères og Rhône-distriktet har de seneste årtier oplevet en renæssance med 100-points vine og årgange på Rhône-områdets fornemmeste vinliste.

Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. Fra starten var linjen klar og er det stadig i dag: Kvaliteten er det primære. Det er uomtvisteligt, og siden 1882 har huset være et aktivt medlem af den eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagne. For der er tale om luksuriøsitet, når propperne springer på Champagne Deutz. Samtlige flasker produceres med største omhu af eksempelvis udelukkende most fra første pres. Huset nægter at indføre masseproduktionsmetoder og vægter i stedet det traditionelle håndværk, som er så nødvendig til fremstilling af helt store champagner – og det er Deutz.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Winemakers Dinner Deutz / Delas På Latinerly

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.