En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Varenummer:
Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin
DKK  399,00

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Friskhed fra England

Se flere detaljer

På lager

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Friskhed fra England

Essensen af rarbarber tilføjer en skarp kant til denne iøjefaldende og ellers bløde engelske gin, mens noter af ingefær varmer mund og krop med en behagelig finish. Smagen byder derudvoer både på enebær, korriander, cassia, lakridsrod, appelsin og lemon - en frisk og festlig kombination.

Mens det meste af Johnny Neills inspiration til hans prisbelønnede Gins kommer fra hans forfædres utrættelige udbytter i udlandet, har denne rabarber og ingefær gin rod i gode minder tættere på hjemmet. Efter krigen bosatte Whitley-familien sig i England nær Daresbury og dyrkede deres have med spændende smag, der tjente som inspiration til bordet og faktisk også deres forsøg med nye gins. Johnny's nyeste Gin fremkalder barndomsminder om at besøge sine bedsteforældre på deres gård ved at tage en fast Whitley-familiefavorit i rabarber og lave et varmt twist med tilsætning af frisk ingefær - den skal bare prøves.

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 43,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Kendall Jackson
Land England
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.