En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Volbeat Rum Limited Edition Single Estate Guyana Rum Aged 20 Years 70 cl - 40%

Varenummer:
Volbeat Rum Limited Edition Single Estate Guyana Rum
DKK  1.599,00
OBS. Max én per. kunde.    Volbeat markerer sit 20-års jubilæum ved at udgive en sjælden rom i et meget begrænset antal.   Volbeat kunne i 2021 fejre sit 20-års jubilæum - og som sanger og guitarist Michael Poulsen siger, så er det er vigtigt at fejre de gode ting i livet. Derfor gik Volbeat på jagt efter den perfekte rom, som ville være værdig til at markere og fejre denne store …

Se flere detaljer

Udsolgt

Volbeat markerer sit 20-års jubilæum ved at udgive en sjælden rom i et meget begrænset antal.

 

Volbeat kunne i 2021 fejre sit 20-års jubilæum - og som sanger og guitarist Michael Poulsen siger, så er det er vigtigt at fejre de gode ting i livet. Derfor gik Volbeat på jagt efter den perfekte rom, som ville være værdig til at markere og fejre denne store milepæl for det internationalt anerkendte og grammy-nominerede danske rockband.

 

Volbeat har efter lang tids søgen nøje udvalgt denne 20-års jubilæumsrom fra Guyana i det nordlige Sydamerika. Denne rom, som er tappet på eksklusive flasker med Volbeat skullwing-vedhæng i Danmark, har været lagret 20 år på amerikanske egetræsfade i Guyana.

 

Det er en helt igennem unik single estate rom, som kun er produceret i 2.400 nummererede flasker, der er tappet fra ni forskellige fade, som Volbeat selv har udvalgt til deres helt specielle 20-års jubilæumsrom. Hver enkelt flaske er nummereret med både fad- og flaskenummer, og rommen leveres i Volbeats nøje udvalgte jubilæumsemballage. "Vi har lagt en stor indsats i at vælge den rigtige flaske og lave en eksklusiv emballage, der afspejler Volbeat-ånden," siger Michael Poulsen.

 

En lækker og helt fantastisk rom med fyldig og ren smag med noter af vanilje, egetræ og læder - og så er den lagret til perfektion i netop 20 år, så både Volbeat og Volbeat Limited Edition Rum har fælles rødder i 2001. Mens Michael Poulsen og Jon Larsen lagde grunden til, hvad der skulle blive de allerførste Volbeat-sange i Danmark, begyndte Diamond Distillery at destillere det, der skulle blive Volbeat Limited Edition Rum på den anden side af Atlanten i Guyana.

 

Volbeat Limited Edition Rum var oprindeligt planlagt til at komme på hylderne i 2021, det officielle år for Volbeats jubilæum, men blev forsinket på grund af generelle forsyningskædeudfordringer, hvor især efterspørgslen efter flaskeglas gjorde det umuligt. Det er dog historie - nu er den her, klar til at blive nydt blandt gode venner og god musik.

 

Vi håber, I nyder denne unikt destillerede og emballerede rom lige så meget, som vi har nydt at udvælge den til jer. Her er til tyve år mere og endnu længere,” siger Volbeats sanger og guitarist Michael Poulsen.

 

Skål!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Volbeat Rum Limited Edition Single Estate Guyana Rum Aged 20 Years 70 cl - 40%

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.