En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Vista Alegre - Odin Vintage 2013

Varenummer:
Vista Alegre - Odin Vintage 2013
DKK  499,00

ODIN Vintage Port 2013 er resultatet af et helt unikt samarbejde mellem portvinshuset Vallegre og en række professionelle danske vinhandlere, som har deltaget aktivt i produktionen af vinen.

Se flere detaljer

På lager

ODIN Vintage Port 2013 er resultatet af et helt unikt samarbejde mellem portvinshuset Vallegre og en række professionelle danske vinhandlere, som har deltaget aktivt i produktionen af vinen. Og den er blevet helt forrygende. En kraftig og meget holdbar vintageport.

Druerne til portvinen blev høstet med håndkraft den 8. oktober 2013 under de bedst tænkelige forhold på én af Quinta Vista Alegres absolut bedste og højest beliggende vinmarker i Dourodalen. Høsten blev foretaget af en række professionelle danske vinhandlere.

Vinen er efterfølgende blevet produceret traditionelt. Efter en grundig sortering blev druerne afstilket og trådt med de bare fødder i den gamle "lagares" i flere timer.

Gæringen blev stoppet ved tilsætning af brandy, og efterfølgende har vinen lagret på Quinta Vista Alegre indtil aftapningen på flaske den 21. maj 2015.

ODIN Vintage 2013 er en portvin med et ekstraordinært lagringspotentiale.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Vista Alegre (Cunha Barros)
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2013
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vista Alegre - Odin Vintage 2013

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.