En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Vista Alegre Colheita 1975

Varenummer:
Vista Alegre Colheita 1975
DKK  1.799,00
Druerne til denne skønne Colheita Vista Alegre er høstet i 1975, og vinen har lagret på fad lige siden. Vinen er først nu blevet tappet på flaske. Colheita er en Tawny fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i minimum syv år på fad og ofte meget længere. Bemærk, at der altid et påtrykt både høstår og tappeår på flasken, således at man kan se, hvor mange år vinen faktisk har …

Se flere detaljer

På lager

Druerne til denne skønne Colheita Vista Alegre er høstet i 1975, og vinen har lagret på fad lige siden. Vinen er først nu blevet tappet på flaske.
 
Colheita er en Tawny fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i minimum syv år på fad og ofte meget længere. Bemærk, at der altid et påtrykt både høstår og tappeår på flasken, således at man kan se, hvor mange år vinen faktisk har lagret på fad.

Detaljer
Type Portvin
Drue Tinta Roriz
Land Portugal
Område Douro
Producent Vista Alegre (Cunha Barros)
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 1975
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vista Alegre Colheita 1975

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.