En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Virtuel ginsmagning med Thomas den 5. marts 19.30

Varenummer:
Virtuel ginsmagning med Thomas den 5. marts 19.30
DKK  399,00
Vær med på en sjov og hyggelig smagsoplevelse, når vi derhjemme mødes over skærmen til 5 forskellige gin og tonics. Det er med selveste Thomas, The ginking, ved roret. Tøv ikke med at tilmelde dig. Vi glæder os til at se jer. Det eneste du skal have klar er gals og en god håndfuld isterninger. Vi sørger for gin, tonic og diverse garnish. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig arrange …

Se flere detaljer

På lager

Vær med på en sjov og hyggelig smagsoplevelse, når vi derhjemme mødes over skærmen til 5 forskellige gin og tonics. Det er med selveste Thomas, The ginking, ved roret. Tøv ikke med at tilmelde dig. Vi glæder os til at se jer. 

Det eneste du skal have klar er glas og en god håndfuld isterninger. Vi sørger for gin, tonic og diverse garnish. 

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig arrangementet ved at købe din smagekasse. Den giver dig adgang til en lukket gruppe på facebook, hvorfra vi vil sende live fredag den 5. marts kl. 19.30. Der er selvfølgelig plads til spørgsmål undervejs.  

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Virtuel ginsmagning med Thomas den 5. marts 19.30

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.