En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Hjælpepakke fyldt med kærlighed til nære venner

Varenummer:
Hjælpepakke fyldt med kærlighed til nære venner
DKK  499,00

2014 Stimson Carbernet Sauvignon: Vinen er produceret i Washinton State, hvor jeg selv har fået lov til at sætte mine jyske fødder. Takket være min hollandske ven Sander har jeg uge efter uge mulighed for at udbyde denne flaske af klassisk Carbernet - karakteriseret af solbær, fylde og varme. Normalpris 100,00 kr. 

2015 Cortes de Cima Dois Terroirs:

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

2014 Stimson Carbernet Sauvignon: Vinen er produceret i Washinton State, hvor jeg selv har fået lov til at sætte mine jyske fødder. Takket være min hollandske ven Sander har jeg uge efter uge mulighed for at udbyde denne flaske af klassisk Carbernet - karakteriseret af solbær, fylde og varme. Normalpris 100,00 kr. 

2015 Cortes de Cima Dois Terroirs: Her skal vi en tur til Alentejano i Sydportugal, hvor den danske vinbonde Hans Kristian Jørgensen har sin daglige gang. Ham har vi haft fornøjelsen af at besøge, og han har selv flere gange besøgt butikken. Han stammer oprindeligt fra Hald Ege, men lige nu sørger han altså for et dejlig og let portugisisk blend af Pinot Noir, Syrah og Aragonez til vores hylder. Normalpris: 129,00 kr. 

2014 Belnero Toscana Castello Banfi IGT: Fra min gode ven Igor, som i dag sidder i karantæne i Milano og det hårdtramte Italien. Ham vil jeg tænke på, når jeg i påsken åbner en flaske af denne italienske perle - et fantastisk blend af Sangiovese, Carbernet Sauvignon og Merlot. Intens, krydret og fyldig. Normalpris 199,00 kr. 

2016 Flotsam & Jetsam Stalwart Cinsault: Når vi ikke kan rejse ud og opleve verden, må vi bringe nogle af de helt særlige destinationer hjem til os selv. Det gør vi i et velsmurt samarbejde med Thomas Dam fra Laudrup Vin med disse dråber fra Sydafrika. Det er umiddelbart en meget atypisk sydafrikansk rødvin, som er let, blød og meget behagelig. Ren Cisault med en alkoholprocent på bare 12. Normalpris 190,00 kr. 

2019 Errazuriz Rosé: En kending, som vi ikke vil være foruden. Som nogle måske kan huske, havde vi besøg af dette verdensnavn og ikon, Eduardo Chadwick tilbage i 2012. Det var en stor dag for os, og vi er stolte af at have haft chilenske Errazuriz på hylderne nærmest altid. Denne flaske er en rosé lige til påske, når de højere grader forhåbenligt rammer. Der er sødme og friskhed fra jordbær, kirsebær og hindbær fra start til slut - en genialitet. Normalpris: 79,00 kr. 

Albert Sounit Caprice non vintage: Vi kommer heller ikke uden om Knud Kjellerup og Albert Sounit i det franske. Ham har jeg haft glæden af at kende siden, jeg startede i 1984. Vi har skønne minder og oplevelser sammen. Han kæmper lige nu i Bourgogne i Frankrig, så vi kan få god vin på vores hylder, når vi kommer ud på den anden siden. Til gengæld har vi allerede denne Caprice til rådighed, og den skal I altså ikke snydes for. Aromatisk, frugtrig og afrundet. Fuld af nerve - ren kærlighed. Perfekt start på påsken. Normalprisen: 89,00.

Hele herligheden koster 499,00 kr., så du sparer 286 kr

Detaljer
Producent Glenmorangie Distillery
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hjælpepakke fyldt med kærlighed til nære venner

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.