En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2017 Klein Constantia

Varenummer:
2017 Klein Constantia
DKK  125,00

2017 Klein Constantia Sauvignon Blanc er uden tvivl en af Sydafrikas mest værdifulde skatte og måske en af verdens bedste hvidvine. Den er lavet på 100 % Sauvignon Blanc og udelukkende lagret i ståltanke på vingården, som flere gange er blevet kaldt verdens smukkest beliggende. Det er er der kommet en ualmindelig god årgang ud af med en intens bouquet af tropiske frugter, figner og fers …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

2017 Klein Constantia Sauvignon Blanc er uden tvivl en af Sydafrikas mest værdifulde skatte og måske en af verdens bedste hvidvine. Den er lavet på 100 % Sauvignon Blanc og udelukkende lagret i ståltanke på vingården, som flere gange er blevet kaldt verdens smukkest beliggende. Det er er der kommet en ualmindelig god årgang ud af med en intens bouquet af tropiske frugter, figner og fersken, en fyldig, frisk og frugtrig smag og ikke mindst indbydende og klar gylden farve. 

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Sauvignon Blanc
Land Sydafrika
Producent Klein Constantia
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Serveringsforslag Lyst kød
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2017 Klein Constantia

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.