En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Vinmenu til Café Baghusets Nytårsmenu

Varenummer:
Vin til Café Baghusets Nytårsmenu
DKK  925,00 DKK  1.140,00
Vi er ellevilde med Café Baghuset, og vi storelsker deres mad. Derfor har vi i samarbejde med dem udviklet denne vinmenu, der skal forsøge at leve op til restaurantens høje mad- og serviceniveau. Den er vi sikker på, at den kan.  Det er nemlig lækre, sprøde dråber på Albarino fra Riax Baixas i Spanien. Det er fed og fyldig Chardonnay fra Californien. Det er saft og kraft på Sangiovese f …

Se flere detaljer

På lager

Vi er ellevilde med Café Baghuset, og vi storelsker deres mad. Derfor har vi i samarbejde med dem udviklet denne vinmenu, der skal forsøge at leve op til restaurantens høje mad- og serviceniveau. Den er vi sikker på, at den kan. 

Det er nemlig lækre, sprøde dråber på Albarino fra Riax Baixas i Spanien. Det er fed og fyldig Chardonnay fra Californien. Det er saft og kraft på Sangiovese fra Toscana. Og så er det en Sauternes, der slår benene væk under de fleste. 

Oven i hatten er der tilmed en vaskeægte Champagne fra Deutz. 

Nytårsaften er reddet. Go' fornøjelse. 

Detaljer
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vinmenu til Café Baghusets Nytårsmenu

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.