En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Villa Rivalta

Varenummer:
Villa Rivalta
DKK  90,00

Det er Italien. Det er Piemonte. Det er Barbera. Det er Perfekt. 

Se flere detaljer

Udsolgt

Denne vin kommer fra vinhuset Dezzani i Piemonte, som er grundlagt i det herrens år 1934. Familien har været i branchen i over 80 år, og de værdsætter stadig de samme kvaliteter: lidenskab, tradition innovation! Dezzani, der har rødder i fortiden og dyb respekt for de gamle traditioner, eksporterer til over 30 lande på fem kontinenter, og vinene fra Dezzani er velkendte og anerkendte i både Italien og resten af verden. Dezzani er i øjeblikket en af de allervigtigste vinfamilier i Piemonte, og deres vinmarker er uden tvivl blandt de bedste i området. Siden 2009 har Dezzani desuden samarbejdet med et andet højt respekteret og anerkendt italiensk vinfirma, Angelo Rocca Figli.

Vinen er produceret af 100% Barbera-druer, der er dyrket i Piemonte-regionen i Italien. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.
Det er en absolut skøn rødvin med en flot rød farve, delikat frugtduft med et velafbalanceret strejf af røde frugter og abrikos, intens og harmonisk frugtsmag, blide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Det er en god allround vin, der er velegnet til stort set alle madretter -
prøv den f.eks til lyst kød, pasta-, pizza og grillretter, street food samt diverse oste.
Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år. God fornøjelse.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Villa Rivalta

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.