En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Verdenskortet - en blanding af rødvin fra hele kloden

Varenummer:
Verdenskortet - en blanding af rødvin fra hele kloden
DKK  799,00

Her er der tale om et større bland-selv-projekt og en specielt designet tour around the world. Det er en unik jordomrejse til den sande rødvinsfan og dennes smagsløg. Og du behøver hverken vaccinationer, kuffert eller pas for at komme med på den famøse tur!

Helt konkret drejer det sig om 6 flasker meget forskellige rødvine fra meget forskellige steder. Det er den ultimative se …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Her er der tale om et større bland-selv-projekt og en specielt designet tour around the world. Det er en unik jordomrejse til den sande rødvinsfan og dennes smagsløg. Og du behøver hverken vaccinationer, kuffert eller pas for at komme med på den famøse tur!

Helt konkret drejer det sig om 6 flasker meget forskellige rødvine fra meget forskellige steder. Det er den ultimative selvforkælelse for rødvinsentusiasten, som tør udvide sin smagshorisont og drømmer om at tage på vinrejse ud i hele verden.

Vi har nemlig sammensat de 6 forskellige vine, som tilsammen danner det produkt, vi kreativt og meget passende har døbt ”Verdenskortet”. For der er netop tale om en opdagelsesrejse til forskellige destinationer i vinens verden – både de anerkendte og de mere ukendte. Så er du i feriehumør eller trænger du til at komme det, har du her muligheden for at tage på en smagsoplevelse, der strækker sig kloden rundt – fra de nærtliggende lande i Sydeuropa helt de til oversøiske kontinenter mod både syd, vest og øst. Essensen er, at vinene skal være en ægte overraskelse. Men du kan jo prøve at gætte med, lave din egen blindsmagning eller udfordre dine gæster. Grib chancen og tag med på eventyr! 

Verdenskortet består udelukkende af rødvin fra forskellige destinationer og byder på lækre druer som pinot noir, syrah, tempranillo, cabernet sauvignon, sangiovese og merlot. Det indeholder 6 flasker god rødvin til en samlet værdi af 799,00 kr. 

Detaljer
Type Rødvin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Verdenskortet - en blanding af rødvin fra hele kloden

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.