En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Weingut Rieger - Traubensaft Økologisk Alkoholfri Druesaft

Varenummer:
00345601740
DKK  89,00

Traubensaft samler Spätburgunders klassiske nuancer af kirsebær og hindbær og Regents toner af syltede jordbær, ribs, rabarber og nuancer af krydderier og lakrids. Det giver en meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid.

  • Køb 2 for DKK  50,00 pr styk og spar 44%

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

TraubensaftRiegers økologiske Roter Traubensaft er en naturlig, ugæret druesaft sammensat af druesorterne Spätburgunder (70%) og Regent. Druerne hentes på diverse parceller på Weingut Riegers biodynamiskdyrkede vinmarker Betberger og Maltesergarten, hvor vinstokkene er 10-25 år gamle. Efter en afstikning og en let masning gennemgår mosten en kølig skindmaceration i nogle timer, som giver mosten dens lys, røde farve. Samtidigt forhindrer den meget lave temperatur en spontan gæring. Aftapningen foregår uden filtrering, og vinen er derefter varmebehandlet, dog ikke over 78° C, for at undgå ændringer i aroma og smag. Saften indeholder udelukkende druernes naturlige sukker (ca. 184 g./l. for 2017).De to druesorter Spätburgunder og Regent er valgt for deres store aromatiske og frugtige stil. Traubensaft samler Spätburgunders klassiske nuancer af kirsebær og hindbær og Regents toner af syltede jordbær, ribs, rabarber og nuancer af krydderier og lakrids. Det giver en meget harmonisk, liflig druesaft, med masser af frugtsødme men også et godt bid. Drikkes i sin ungdom.

Mere om Weingut Rieger

Baden er Tysklands sydligste vindistrikt og landets tredje største. Det strækker sig langs den østlige bred af Rhinen (hvor Alsace i Frankrig ligger på den vestlige bred), startende ved foden af det nordlige Schwarzwald og ned til den schweiziske grænse, hvor det slutter. Distriktet består af otte "Bereich" – subdistrikter, hvor Kaiserstuhl, Ortenau, Badisches Frankenland og Badische Bergstasse/Kraichgau er de mest kendte.

De mest anvendte druesorter i området er Spätburgunder (Pinot Noir), Müller-Thurgau, Grauburgunder, Riesling og Weissburgunder. Nyere forskning omkring dyrkning af druer og klimaændringer giver Baden gode ods i fremtiden med hensyn til produktion af rødvine – netop det som mange vinbønder i området er blevet dygtige til. Landskabsmæssigt og vinmæssigt er det et meget interessant område.

Weingut Rieger ligger i Buggingen-Betberg syd for Freiburg, i den sydlige del af Baden. Vinhuset har en lang tradition for vindyrkning, og i dag er ikke mindre en 4 generationer beskæftiget på stedet. Det sikrer en stabil kontinuitet i produktionen og en fortrolighed med de parceller, man dyrker vin på. Vinmarkerne dækker 14 hektarer, som alle er dyrket biodynamisk, hvorfor alle vine er både økologisk (Ecovin) og Demeter certificerede.

Man anvender områdets klassiske druesorter Grauburgunder (25% af beplantningen), Spätburgunder (25%), Gutedel (22%), Weissburgunder (10%), men også Chardonnay, Nobling, Regent, Muskateller, Gewürztraminer, Riesling, Müller-Thurgau, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon og Merlot. De ældste vinstokke på gården er ca. 50 år gamle.

Kælderen er udstyret med moderne vinificeringsudstyr, som er med til at give vinene den personlighed, finesse og kompleksitet, de er kendte for.

Detaljer
Type Alkoholfri / Alkoholreduceret / Lav Alkohol
Drue Regent, Spätburgunder
Land Tyskland
Område Baden
Producent Weingut Rieger
Producent Weingut Rieger
Dyrkningsmetode Økologisk
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 1/1 ltr
Årgang 2017
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Weingut Rieger - Traubensaft Økologisk Alkoholfri Druesaft

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.