En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Riedel Decanter Titano Boa

Varenummer:
2014/01
DKK  4.000,00

Det 300 år gamle glaspionerfirma, Riedel Crystal, annoncerer det nyeste design i det voksende udvalg af ekstraordinære, mundblæste slangedekantere – Titano Boa-dekanteren, der får sin debut i 2014. Inspirationen til designet er hentet i verdens længste slange, boaen. Formen er, som man kender den fra den originale BOA-dekanter, som blev designet og introduceret i 2013.

Den nye Ti …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Det 300 år gamle glaspionerfirma, Riedel Crystal, annoncerer det nyeste design i det voksende udvalg af ekstraordinære, mundblæste slangedekantere – Titano Boa-dekanteren, der får sin debut i 2014. Inspirationen til designet er hentet i verdens længste slange, boaen. Formen er, som man kender den fra den originale BOA-dekanter, som blev designet og introduceret i 2013.

Den nye Titano Boa er dog større, hvilket gør den ideel til at dekantere magnumflasker. Den vil blive fremstillet i blot 500 eksemplarer, og hver og én Titano Boa-dekanter vil have Riedels signatur og det respektive nummer i serien indgraveret i bunden af slangens hale. Desuden medfølger et ægtheds-certifikat, signeret af designer og direktør for Riedel Crystal, Maximilian J. Riedel.

Titano Boaen har, ligesom den originale BOA, fra hvilken den tager sin form, 'dobbelt-dekanterings'- teknologi, som accelererer iltningenaf vinen, ved at skabe et vakuum i dekanteren. Begge dekantere har en stramt snoet krop, hvilket bringer det fulde smags-potentiale frem i vinen og det endda endnu hurtigere end andre dekantere fra Riedel.

Den originale BOA kom til verden i 2013, hvilket var Slangens År ifølge de kinesiske stjernetegn, som er en stor inspiration for Maximilian. Han er født i 1977, der også var Slangens År. Maximilian fandt inspiration i sine rejser gennem Nord- og Sydamerika – hjemstedet for Boaen – i skabelsen af Titano Boaen og den originale BOA.

Maximilian J. Riedel, designer og direktør i Riedel Crystal, fortæller:

"Jeg har længe været fascineret af organiske former og det flow som findes i glas, og jeg nyder den kreative og tekniske udfordring, der ligger i at inkorporere slanger i mine designs. Og så hjælper det selvfølgelig også, at slangens form muliggør "dobbelt-dekantering" – en teknologi som jeg er særligt stolt af at have udviklet".

Titano Boaen slutter sig til Eve (2009), Mamba (2011), Cobra Verde (2012) og BOA (2013) i Riedels arsenal af slangedekantere, hver og én designet af Maximilian Riedel.

For mere information om Riedels slangedekantere, Maximillian Riedel og Riedel Crystal, besøg det nye

Detaljer
Producent Riedel Glassware
Serie Riedel Decanters
Tilbehør type Riedel Karafler
Specifikationer
Design År Design År: 2013
Enheder i pakning 1 Stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Riedel Decanter Titano Boa

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.