En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Bog Skotsk Whisky uden farve uden filter

Varenummer:
Bog Skotsk Whisky uden farve uden filter
DKK  299,00

Bogen henvender sig til begynderen, men også til den lidt mere rutinerede whiskyfan

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

"Skotsk Whisky - uden farve, uden filter" er primært tænkt som en lille faglig appetitvækker til whiskyfans, som savner et hurtigt fagligt overblik over branchen og branchens spillere. Imidlertid mener vi også, at bogen indeholder lidt spændende og måske nyt og ligefrem udfordrende stof til whiskynørderne og de professionelle fagfolk. Det er i hvert fald vort håb.

Vi tager ikke stilling til, om én whisky er bedre end en anden, og vi uddeler ikke points. Det er helt og holdent op til dig som whiskynyder at vurdere, hvad du selv foretrækker. Faktisk synes vi selv, at de fleste skotske whiskyer er dejlige, og vi nyder dem med allerstørste velbehag.

Med denne bog ønsker vi også at give et nuanceret billede af den skotske whiskyverden anno 2016. Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er vi stødt på en hel del spændende historier, som vi hermed gerne vil dele med dig. Vi kombinerer det beskrivende faglige stof med portrætter og interviews med nogle af branchens spændende personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening. Flere af de ting, der refereres, er ikke nødvendigvis udtryk for vores holdning. Endvidere er vi ikke farvet af hverken vores nuværende eller tidligere virke i whiskybranchen. Velkommen til "Skotsk whisky - uden farve, uden filter".

ANMELDERNE SKREV:

"Alt er bogen et must for enhver dansk whiskyentusiast, og klart den bedste whiskybog jeg har set fra danske forfattere. Nogle vil måske mene, at konkurrencen her ikke just er særlig stor, men denne bog er faktisk så god, at det er en skam, at folk der ikke kan dansk, ikke umiddelbart kan læse den. I kategorien af hiskybøger, der behandler skotsk whisky generelt, er det rart at se en bog, der vægter emnerne lidt anderledes, hvilket gør bogen til et godt supplement på hylden, selv om den er godt fyldt op med whiskybøger i forvejen".
Steffen Bräuner, Danish Whisky Blog

"Forfatterne selv mener, at bogen mest er til nybegynderen, men jeg mener faktisk også, at der er rigeligt med kød på sidebenene til, at selv den mest erfarne whiskydrikker kan få noget ud af dette værk. Bogen er fyldt med fakta og nekdoter, og man har været meget omhyggelig med at få så mange detaljer med som muligt, hvilket giver bogen en utrolig dybde og gør den svær at lægge fra sig.... De to forfatteres kæmpe viden og passion skinner igennem fra første side, og jeg er meget imponeret over den grundighed, de har lagt for dagen.. Det er fremragende håndværk, og ´Skotsk whisky - uden farve, uden filter´ fortjener at stå på alle nuværende og kommende whiskydrikkeres hylde".
Carsten Overgaard Øhlenschlæger, Whiskyflasken.dk

"Det er lykkedes de to forfattere at skrive en bog, der er interessant for både whiskynørden og -novicen. Novicen kan få en grundig og levende fortalt indføring i skotsk whisky - og en ordforklaring bagest i bogen sætter prikken over i´et. Men der er også masser af guf for nørderne....De nørdede afsnit er dog skrevet så let læseligt, at mange novicer med garanti også vil give sig i kast med dem".
Mariette Tiedemand, VinAvisen.dk

Lektørudtalelsen
"Blandt de mange whiskybøger skiller denne sig ud ved det danske ophav, kvalitet og grundighed. Hertil kommer også bogens primære fokus på omstændighederne ved produktion, distribution og nydelse frem for at stå som en guide til de enkelte whiskyer. Bogen er meget velskrevet og indbydende. Derudover kommer den særdeles fint omkring sit emne, hvis mange facetter forklares udførligt og alment forståligt. Også de mange interviews indgår fint i helheden".

Detaljer
Specifikationer Højde: Volume:
Design År Design År
Enheder i pakning Stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bog Skotsk Whisky uden farve uden filter

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.