En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Tignanello 2014 Villa Antinori OWC

Varenummer:
Tignanello 2014 Villa Antinori OWC
DKK  799,00

Tignanello fremstilles kun i de allerbedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, balance og lange, detaljerede finish.Vinen har en mørk farve, en dyb duft af sorte bær og en kraftig og fyldig smag af afrundede tanniner og fast syre.

  • Køb 6 for DKK  749,00 pr styk og spar 6%

Se flere detaljer

Udsolgt

Kompleksitet fra Italien.

Tignanello fremstilles kun i de allerbedste årgange og imponerer altid med sin dybde, klasse, kompleksitet, balance og lange, detaljerede finish.Vinen har en mørk farve, en dyb duft af sorte bær og en kraftig og fyldig smag af afrundede tanniner og fast syre.

Tignanello er navnet på en af Tenute Tignanello godsets vinmarker ved Mercatale val di Pesa. Marken er i alt 47 hektar. Denne rødvin blev produceret første gang i 1971 og var det første eksempel på de vine, man siden populært og berettiget har kaldet "Supertoscanere". Til denne enkeltmarks vin bruges kun det allerbedste af mosten fra druerne. Vinen lagrer i 12 måneder på barriques og efterfølgende i 12 måneder på flaske. Tignanello er uden tvivl én af Italiens største vine: intens og frugtagtig bouquet med stor fylde, saft og kraft.

Skalkontakt og gæring på koniske tanke. Herpå lagret 14 - 16 måneder på delvist nye egefade af fransk og ungarsk eg. Efter blending af fadene, lagres vinen et par måneder, før tapning på flasken, hvor vinen hviler 12 mdr før frigivelsen.

Vi anbefaler, at vinene serveres til vildt, oksekød eller lam, og den bør dekanteres i karaffel 1-2 timer før servering. Der er tale om en gemmer, som smager bedst, når den er mindst 10 år gammel, men det er selvfølgelig en smagssag.

98/100 James Suckling TIGNANELLO 2015
«Fantastic aromas of dark berries, sandalwood and Spanish cedar that are
ever so deep. Full body, an incredible spin of polished tannins and bright acidity. Incredible depth. Like looking over the edge of a skyscraper. Powerful and structured. A great Tignanello. A little more sangiovese than usual.

Best since the legendary 1997? ».

Detaljer
Type Rødvin
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Sangiovese
Land Italien
Område Toscana
Producent Marchesi Antinori
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tignanello 2014 Villa Antinori OWC

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.