En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

The Arran Malt - The Bothy Quarter Cask - Batch 1

Varenummer:
The Arran Malt - The Bothy Quarter Cask - Batch 1
DKK  550,00 DKK  599,00

Første Batch af Arran Quarter Cask oplæg på 12000fl. hvoraf 300 landede i Danmark.

First-Fill ex-Bourbon Barrels” før den har fået endnu 18 måneders  lagring på Quarter Casks produceret af amerikansk eg.

sammensætningen af fadlageringen giver en både sødmefyldt …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Første Batch af Arran Quarter Cask oplæg på 12000fl. hvoraf 300 landede i Danmark.

First-Fill ex-Bourbon Barrels” før den har fået endnu 18 måneders  lagring på Quarter Casks produceret af amerikansk eg.

sammensætningen af fadlageringen giver en både sødmefyldt men også let kryddert whisky.

Aftappet ved fadstyrke på 55,7%

The Arran Malt

Efter mere end 150 års fravær, kom den legale destillation tilbage til øen Arran i 1995, da destilleriet Isle of Arran destillerede de første dråber kl. 14.29 den 29. juni 1995. Det sidste legale destilleri på Arran lukkede i 1836.


Det ualmindelige smukke destilleri Arran er beliggende i landsbyen Lochranza på den nordvestlige spids af Arran, og destilleriet er fortsat det eneste på øen. Whiskyen fra destilleriet modner på destilleriets egen grund i nogle helt unikke omgivelser. Whiskyen lagres på sherry- og bourbonfade.

Klimaet på Arran forcerer modningen, og whiskyen fra Arran betragtes som den hurtigst udviklende i hele Skotland. Dette skulle efter sigende skyldes den varme Golfstrøm, der passerer destilleriets lagerbygninger.
Vandet til destilleriet kommer fra Loch na Davie kliden, der er den reneste naturlige kilde i hele Skotland.

Whiskyen fra destilleriet tappes uden kuldebehandling og filtrering, og der tilsættes ikke farve af nogen art. Det er de rå dråber, udviklet af den rene natur på øen Arran.

Arran destilleriet er fortsat et af de få privatejede destillerier i Skotland. Det drives af et meget erfarent team bestående af tre mand. I spidsen står distillery manager, James MacTaggart, der har over 30 års erfaring med whiskyproduktion.

Siden 1995 er destilleriet flere gange blevet anerkendt for sin dynamiske kraft i skotsk whiskyindustri. I 2007 blev Arran udnævnt som "Scottish Distiller of the Year" i Whisky Magazine. I 2005 vandt destilleriet "The Queens Award for Enterprise", som er den største og vigtigste hædersbevisning for erhvervslivet i hele Storbritannien.

Detaljer
Type Whisky
Alkoholprocent 55,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent The Arran Malt
Producent The Arran Malt
Land Skotland
Område Isle of Arran
Fadlagring First-Fill ex-Bourbon Barrels” før den har fået endnu 18 måneders lagring på Quarter Casks produceret af amerikansk eg.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:The Arran Malt - The Bothy Quarter Cask - Batch 1

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.