En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Teichnné - jordbær creme likør med tequila

Varenummer:
Teichnné - jordbær creme likør med tequila
DKK  129,50
Den flødebaserede cremelikør har en flot farve af fløde hvori der er dyppet de flotteste og friskeste sommerjordbær. Duften leverer den himmelske duft af jordbær med dessertfløde og man fornemmer kun den friske snert af tequilaen der harmonerer perfekt med de andre ingredienser. Smagen byder på en fyldig, frisk jordbær smag med dessert fløde og igen en smule tequila der bare gør oplevels …

Se flere detaljer

På lager

Den flødebaserede cremelikør har en flot farve af fløde hvori der er dyppet de flotteste og friskeste sommerjordbær. Duften leverer den himmelske duft af jordbær med dessertfløde og man fornemmer kun den friske snert af tequilaen der harmonerer perfekt med de andre ingredienser. Smagen byder på en fyldig, frisk jordbær smag med dessert fløde og igen en smule tequila der bare gør oplevelsen meget bedre.

Nydes iskold, gerne over isterninger eller kan med sikkerhed laves til en spændende sommerdrink!

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 17.00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Land Spanien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teichnné - jordbær creme likør med tequila

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.