En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Tegernseerhof, Grüner Veltliner, Federspiel 2019

Varenummer:
Tegernseerhof, Grüner Veltliner, Federspiel 2019
DKK  199,00
Stilarten Federspiel er helt unik for Wachau og er det eneste område hvor denne stilart laves. Sammen med Steinfeder og Smaragd udgør de Wachaus tre stilarter, der gør det nemmere for os forbrugere at vejlede rundt i vinene. Federspiel, hvis navn kommer fra den falkejagt der før i tiden var tradition for i omårdet er stilen lige i midten. Det vil sige at man kan forvente en vin med alkohol me …
  • Køb 3 for DKK  99,00 pr styk og spar 50%

Se flere detaljer

På lager

I den nordlige del oppe omkring Donaufloden ligger Wachau. Allerede tilbage i 1983 gik vinbønderne sammen i Wachau for at styrke sig markedsførings- og kvalitetsmæssigt. Disse strikse regler kombineret med den pannoniske klima der varmer, samt donau flodens mikroklima gør at man stort set altid kan vide sig sikker på at få vin af utrolig høj kvalitet når man køber en vin fra Wachau.

Denne vin er ingen undtagelse. Tegenseerhof laver både vin i Wachau og i Krems og specialiserer sig i sprøde og mineralske vine lavet på riesling og østrigs helt egen drue Grüner Veltliner, som denne vin består 100% af. Grüner Veltliner fylder over 1/3 af de østrigske vinmarker og må siges at være et synonym med østrigsk vin. Tegenserhof råder over 24 ha. af nogle af bedste vinmarker der er beliggende i Wachau og Krems.

Stilarten Federspiel er helt unik for Wachau og er det eneste område hvor denne stilart laves. Sammen med Steinfeder og Smaragd udgør de Wachaus tre stilarter der gør det nemmere for os forbrugere at vejlede rundt i vinene. Federspiel, hvis navn kommer fra den falkejagt der før i tiden var tradition for i omårdet er stilen lige i midten. Det vil sige at man kan forvente en vin med alkohol mellem 11,5% og 12,5% og en intens, frisk frugt.

Igen er denne vin ingen undtagelse. Den er klassisk for sin stilart og er utrolig kompleks med duft af tropiske frugter, lime, æble og mango. I munden er den frisk, sprød, med velafbalanceret syre, en frugtig sødme og lang og behagelig eftersmag. Det kan godt være det ikke helt er sommer endnu, men denne vin er et perfekt match til sushi, rå fisk eller et glas i utide.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Grüner Veltliner
Land Østrig
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2018
Serveringsforslag Sushi
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tegernseerhof, Grüner Veltliner, Federspiel 2019

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.