En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Taylor's Vintage Port 2018

Varenummer:
Taylor's Vintage Port 2018
DKK  749,00
Taylor's Vintage Port er en af ​​verdens store og ikoniske vine. Det er en klassisk vintage, som kun er fremstillet i de allerbedste år - de deklarede årgange. Denne Vintage er blandet af druer fra firmaets egne Quintaer: Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Vurderes vinen at være af enestående kvalitet, blandes portvinene fra de tre godser sammen, og Vargellas …

Se flere detaljer

På lager

Taylor's Vintage Port er en af ​​verdens store og ikoniske vine. Det er en klassisk vintage, som kun er fremstillet i de allerbedste år - de deklarede årgange. Denne Vintage er blandet af druer fra firmaets egne Quintaer: Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Vurderes vinen at være af enestående kvalitet, blandes portvinene fra de tre godser sammen, og Vargellas bringer struktur, elegance og kompleksitet til vinen og Terra Feita og Junco giver krop, dybde og kraft og koncentreret frugt.

På dette tidspunkt skal det afgøres, om en Vintage Port skal 'erklæres'. For at det kan sek, skal blandingen være af enestående kvalitet. Det vil sige streng i sin ungdom med en enorm dybde af smag og massiv struktur, der er i stand til at udvikle sig over år og sågar årtier for endelig at kan blive til flagskibet, Taylor's Vintage. 

Historisk har Taylor's kun erklæret omkring tre Vintage pr. årti.

Taylor's Vintage Ports er kendt for deres massive struktur og aromatiske kraft. Den ultimative samlerportvin, som bare bliver bedre efter årtier i kælderen, hvor den langsomt udvikler den elegance og harmoni, der er kendetegnende for en moden Taylor's Vintage Port.

Detaljer
Type Portvin
Drue Tinta Amarela, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional
Land Portugal
Område Douro
Producent Taylor Fladgate og Yeatman,
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taylor's Vintage Port 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.