En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Taylor's Very Old Single Harvest 1965 Limited Edition

Varenummer:
Taylor's Very Old Single Harvest 1965 Limited Edition
DKK  2.495,00
Single Harvest 1965 Single HarvestTaylor er indehaver af den største samling af gamle portvinsfade. Det inkluderer en samling af sjældne Single Harvest Portvine fra de enkelte år, som aldre til fuld modenhed i egetræsfade og viser årets høst på etiketten. Taylor har besluttet at levere en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere. Den anden portvin i seri …

Se flere detaljer

På lager

Single Harvest 1965 Single Harvest
Taylor er indehaver af den største samling af gamle portvinsfade. Det inkluderer en samling af sjældne Single Harvest Portvine fra de enkelte år, som aldre til fuld modenhed i egetræsfade og viser årets høst på etiketten.

Taylor har besluttet at levere en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere. Den anden portvin i serien er denne 1965 Single Harvest af usædvanlig karakter.

Denne portvin har en forførende tawny-nuance med en kant af karamel og et strejf af oliven. I næsen er den fin og delikat med en tiltalende duft af valnød, marcipan og fint træ samt behagelige noter af marmelade, sort peber og kanal. I munden er den rund og fyldig med en blød silke tekstur og varme, milde smage. Finish er lang med en sprød og ren syre. En vidunderlig klar og elegant portvin, som er en perfekt hyldest til enhver 50 års jubilæum.

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Taylor Fladgate og Yeatman,
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 1965
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taylor's Very Old Single Harvest 1965 Limited Edition

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.