En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Taylors Quinta de Vargellas 2012

Varenummer:
Taylors Quinta de Vargellas 2012
DKK  499,00
Denne fænomenale portvin byder på en uigennemsigtig rubinsort kerne med et levende lilla fælg. I næsen er den fin og delikat og præges af rene skovfrugtaromaer, der kombineres med noter af vilde urter, tyggegummi og diskrete hints af vanille. Den blomstrede duft er kendetegnende for Vargellas. En meget ren, levende bærfrugtsmag strømmer gennem ganen fra start til slut. Senestærke tanniner …
  • Køb 3 for DKK  399,00 pr styk og spar 20%
  • Køb 6 for DKK  299,00 pr styk og spar 40%

Se flere detaljer

På lager

Denne fænomenale portvin byder på en uigennemsigtig rubinsort kerne med et levende lilla fælg. I næsen er den fin og delikat og præges af rene skovfrugtaromaer, der kombineres med noter af vilde urter, tyggegummi og diskrete hints af vanille. Den blomstrede duft er kendetegnende for Vargellas. En meget ren, levende bærfrugtsmag strømmer gennem ganen fra start til slut. Senestærke tanniner opstår på midten ganen og giver masser af greb og et attraktivt strejf af magerhed. En vidunderlig fin og harmonisk vintageport med hvert element på sin plads.

Vinteren forud for høsten 2012 var meget tørrere og koldere end sædvanlig. I slutningen af maj viste vinmarkerne lav styrke, som skyldes kombinationen af en ekstremt tør vinter og et køligere forår end normalt. Juni og juli bød på godt vejr og førte til en sund udvikling af vinstokkene. Vinrankerne opretholdt deres lavere end sædvanlige kraft, hvilket resulterede i mindre bær, bundter og lavere udbytte. Druerne fik farve meget senere end normalt.

I midten af august havde druerne et lavt sukkerindhold og en høj syregrad. De fuldt udførte baldakiner og færre druer resulterede i en betydelig og kontinuerlig modning af afgrøden i løbet af høsten. Som følge heraf startede plukningen den 20. september i Vargellas.

94 Point Robert Parker

94 Point Wine Enthusiast

93 Point Wine Spectator

93 Point James Suckling

Detaljer
Type Portvin
Land Portugal
Område Douro
Producent Taylor Fladgate og Yeatman,
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2012
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taylors Quinta de Vargellas 2012

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.