En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Taylor's LBV 2012

Varenummer:
Taylor's LBV 2012
DKK  189,00

Taylor's LBV 2012 har en dybere rubinrødfarve, har mere fylde og er mere intens. Duften leder mig hen mod sorte kirsebær og modne frugter. Den er måske mere kompleks med sin blødhed og saft. Jeg synes, den er rund med gode noter af solbær, brombær og blommer, og så har den fantastisk velintegrerede tanniner. Ja, man bliver da helt tørstig af bare at skrive om den.

Se flere detaljer

På lager

Taylor's LBV 2016 har en dybere rubinrødfarve, har mere fylde og er mere intens. Duften leder mig hen mod sorte kirsebær og modne frugter. Den er måske mere kompleks med sin blødhed og saft. Jeg synes, den er rund med gode noter af solbær, brombær og blommer, og så har den fantastisk velintegrerede tanniner. Ja, man bliver da helt tørstig af bare at skrive om den.

Detaljer
Type Portvin
Drue Tinta Amarela, Tinta Barroca
Land Portugal
Område Douro
Producent Taylor Fladgate og Yeatman,
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Årgang 2012
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taylor's LBV 2012

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.