En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Skingin håndtaske ginsæt m. 2x Indi Lemon Tonic

Varenummer:
Skingin håndtaske ginsæt m. 2x Indi Lemon Tonic
DKK  500,00
ALLE ER ENS INDENIIdeen til SKIN GIN fik fynboen Martin Birk Jensen i august 2014, da han var på ferie i Grækenland. Det kom til ham, at det faktisk ville være ret cool, hvis han lavede sin egen gin. Martin tænkte hurtigt på marokkansk mynte. På den ene side på grund af sin ekstreme friskhed og på den anden side, fordi ingen andre gins hidtil har en dominerende mynte smag. Han ønskede at …

Se flere detaljer

På lager

ALLE ER ENS INDENI
Ideen til SKIN GIN fik fynboen Martin Birk Jensen i august 2014, da han var på ferie i Grækenland. Det kom til ham, at det faktisk ville være ret cool, hvis han lavede sin egen gin.

Martin tænkte hurtigt på marokkansk mynte. På den ene side på grund af sin ekstreme friskhed og på den anden side, fordi ingen andre gins hidtil har en dominerende mynte smag. Han ønskede at skille sig ud fra de andre gins. Af citrusnoter havde han hurtigt et billede af appelsiner, citroner, lime og grapefrugter i tankerne. Derudover kom den smukke duft og smag af koriander til ham. Udover enebær, som stadig skulle tjene som hoveddestillatet, var det ret klart for ham, at de 7 botanicals der lavede hans gin, skulle være friske.

Da Martin kom hjem, kom han i kontakt med destiller-mester Arndt Wessel, der bor i Tyskland, ligesom Martin. Han fortalte ham om sin idé og Arndt Wessel producerede ginnen efter Martins ønsker og ideer. Efter lidt smagninger og finjusteringer var det tid – prøve nummer 21 havde nøjagtigt den smag, som hans gin skulle have. Der stod Martin med et produkt, som han har designet, og som smagte 100% nøjagtigt som han havde forestillet sig: Unikt, og helt anderledes end andre gins. Forfriskende som ingen andre og perfekt til den kvindelige såvel som det mandlige publikum over hele verden

OBS: flasken design kan varer fra pakke til pakke både i farve og mønster. 

Detaljer
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Johanneshof Reinisch
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Skingin håndtaske ginsæt m. 2x Indi Lemon Tonic

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.