En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Silent Pool Gin

Varenummer:
Silent Pool Gin
DKK  399,00
Silent Pool er en klassisk Gin. Fyldig, frisk med dybde og ikke mindst smag. Produceret med 24 unikke botanicals, som gør Silent Pool Gin til en smagsrig enebær dreven spiritus. Smagen starter med blomsternoter af lavendel og kamille samt friske noter af citrus og lime. Smagen udvikler sig til en subtil og sødmefuld note af honning, hvilket skaber en velafbalanceret gin, der skiller sig ud. …

Se flere detaljer

På lager

Silent Pool Gin blev kåret til Verdens Bedste Gin ved - World Spirits Award 2016 - med fineste udmærkelse, nemlig GOLD. Herudover er den blevet kåret til et af 2016 bedste gin på "enverdenafgin.dk" se mere her.

Silent Pool er en klassisk Gin. Fyldig, frisk med dybde og ikke mindst smag. Produceret med 24 unikke botanicals, som gør Silent Pool Gin til en smagsrig enebær dreven spiritus. Smagen starter med blomsternoter af lavendel og kamille samt friske noter af citrus og lime. Smagen udvikler sig til en subtil og sødmefuld note af honning, hvilket skaber en velafbalanceret gin, der skiller sig ud.

Silent Pool destilleriet er opkaldt efter den krystalklare – og angiveligt hjemsøgte – skovsø. Søen forsyner destilleriet med vand til produktionen. Destilleriet er grundlagt på principperne om bæredygtighed, hvilket er grunden til, at firmaet har indkøbt og repareret en gammel engelsk dampkedel fra 1970'erne. Dampkedlen er tidligere blev anvendt til at drive en kran på Liverpool havn. Den bliver nu brugt til at varme destillerikedlen på den traditionelle måde. Bæredygtigt træ fra den lokale Albury skov giver hele produktionen et lav carbon.

Legenden om Silent Pool

Et helligt sted, som går helt tilbage til det 13 århundrede. Legenden fortæller, om den unge snedker datter, som levede i skoven, der vokser omkring The Silent Pool (den stille sø).

En dag, hvor hun badede i søen, blev hun forstyrret af lyden af en rytter på hesteryg, som nærmede sig. Uden den fornødne tid, til at få sit tøj på for derved at bevar sin dyd, bevægede hun sig ud mod den dybere del af søen.

Den fremmede på hesteryg så hende, og overvældet at hendes skønhed nærmede han sig hende, mens han forsøgte at lokke hende op af søen. Den unge pige, skræmt fra vid og sans, begav sig ud på endnu dybere vand, og da hun ikke kunne svømme, druknede hun. Rytteren så dette og flygtede galopperende væk ind i skoven.

Historien fortæller at rytteren var ingen ringere end den onde og feje Prince John – den uofficielle retmæssige tronarving mod sin populære bror Kong Richard.

Den dag i dag siges det stadig, at genfærdet af den druknede jomfru hjemsøger søen ved midnatstid. Nogen påstår at have set hendes blege figur svæve over søens dunkle vande, mens andre hævder, at have hørt hendes skrige efter sin far for hjælp.

-Gold for Silent Pool Gin at the World Spirits Awards
-Gold for Silent Pool Gin at the China Wine & Spirits Awards
-Gold for Silent Pool Gin at The Gin Masters
-Silver for Silent Pool Gin at the San Francisco World Spirits Competition
-Silver for Silent Pool Gin at the International Spirits Competition
-Gold for Pear and Quince Eau de Vies at Destillata Best Spirits Awards
-Winner: Most Innovative Company in Surrey, UK for the second consecutive year

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 43,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Silent Pool Distillers
Producent Silent Pool Distillers
Land Storbritannien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silent Pool Gin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.