En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Old Tom Gin Coconut

Varenummer:
Old Tom Gin Coconut
DKK  500,00

Old Tom Gin Coconut

Nyfortolket klassiker.

Se flere detaljer

På lager

Old Tom Gin Coconut

Nyfortolket klassiker.

En rigtig klassiker er uden tvivl Old Tom Gin, som er lavet på en traditionel opskrift og sødet med sirup. I dette tilfælde er der tale om en nyfortolkning og en endnu sødere gin, som er infuderet med kokossukker. Det er en sødere gin lavet for den eventyrlyste, som har mod på at udfordre de traditionelle smage. Den kan da også noget helt unikt: Med sin friskhed og sødme, der både leder tankerne hen på eksotiske øer og lækre desseter, er Old Tom Gin Coconut en ener på en hver ginhylde.

Den kat der udformer sig på flaskens forside refererer til de skilte, som hemmelige ginbarer i London brugte til at vise vej for deres kunder. Når man så et skilt med en kat på, kunne man diskret putte lidt penge under døren – og så kom der på magisk vis et glas gin retur - sikke en gentlemanaftale.

Med vand fra den berømte Loch Ness sø

Beliggende i Aberdeenshires "lowland" er House of Elrick et hjem rig på historie bygget i 1720. Navnet HOUSE of ELRICK kommer fra den herregård, hvor ginnen bliver produceret. Ved siden af at destillere gin er folkene bag også i fuld gang med at restaurere herregården, som har ligget øde i over 70 år.

Folkene bag er meget hemmelighedsfulde omkring selve produktionsteknikken og afslører kun, at destilleringen foregår på et pot-still. Det er en small batch med kun 600 flasker ved hver batch.

Det er smagen af det skotske lowland på en solrig forårsdag. En fantastisk aromatisk og mild gin med en sart sødme og en frisk syrlighed.

Deres smukke flasker er dekoreret med symboler fra Elrick familiens våbenskjold.

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Old Tom Gin
Producent Kendall Jackson
Land Skotland
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Old Tom Gin Coconut

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.