En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Mosgaard Thomas Bjørn 15-3 Gin

Varenummer:
Mosgaard Thomas Bjørn 15-3 Gin
DKK  350,00

Nyd den ultimative golfgin i godt selskab og fornem Thomas Bjørns sans for kvalitet.

Se flere detaljer

På lager

Thomas Bjørn - også kendt som "The Great Dane" er den, gennem tiderne mest succesfulde Danske golfspiller - ud over en passion for spillet er han også dedikeret til god kvalitet af mad og drikkevarer. Thomas' yndlings drink er Gin og Tonic, og sammen med ham har vi udviklet en ny gin som en hyldest til ham, og samtidig et udtryk for hans personlige præference for smag.

Gin'ens navn 15-3 henviser til Thomas Bjørns 15 sejre på Europatouren og 3 sejre i Ryder cup'en, og vi har lovet at den skifter navn når hans karriere og sejre fortsætter.

Hvad har man brug for efter lang dag i frisk luft - ikke en nem opgave...? Vi har valgt blå kornblomster der understøtter den friske citrus og citrongræs, og giver en fin delikat floral og opkvikkende smag. Den friske luft fra banen fornemmes gennem citrontimian, anis og fennikel og sammen med andre krydderier giver den en komplet og aromatisk Gin

Nyd den ultimative golfgin i godt selskab og fornem Thomas Bjørns sans for kvalitet.

Botanicals: enebær, fennikel, anisfrø, nelliker, rosa peber, korianderfrø, citrongræs, citrontimian, blå kornblomst og frisk skal fra lime og citron.

Garniture: friske mynteblade, Citron timian

Mixer: Fevertree Mediterranean

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Producent Mosgaard Whisky A/S
Producent Mosgaard Whisky A/S
Land Danmark
Område Fyn
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mosgaard Thomas Bjørn 15-3 Gin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.