En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

UDSOLGT Romsmagning m. Mads fra 1423 d. 24.9.2020 kl. 19.00 På Restaurant Latinerly FÅ PLADSER!

Varenummer:
Romsmagning m. Mads fra 1423 d. 24.9.2020
DKK  299,00
Spændende nyt! Vi har fået fat i Mads fra det innovative firma 1423. Mads vil ose ud af sin brede viden omkring de produkter han arbejder med til dagligt og give indsigt og gode historier sammen med en række spændende smagsprøver. Smagningen finder sted på Restaurant Latinerly og inkluderet i prisen er en lille fadøl og en let anretning.  Kun 30 pladser.  Covid 19 info Til arrangement …

Se flere detaljer

Udsolgt

Spændende nyt! Vi har fået fat i Mads fra det innovative firma 1423. Mads vil ose ud af sin brede viden omkring de produkter han arbejder med til dagligt og give indsigt og gode historier sammen med en række spændende smagsprøver. 
Smagningen finder sted på Restaurant Latinerly og inkluderet i prisen er en lille fadøl og en let anretning. 

Kun 30 pladser. 

Covid 19 info

Til arrangementet vil der selvfølgelig blive fulgt de gældende forskrifter vedr. corona så folk sidder med rette afstand og alle regler følges. 

Såfremt vi skulle blive forhindret i at mødes pga. nye corona tiltag vil smagningen kunne afholdes som en online smagning. Vi vil dertil fremsende sampleflasker så man har alt hvad man skal bruge til smagningen og en hyggelig aften. 

Detaljer
Type Smagning / Event / Arrangement
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:UDSOLGT Romsmagning m. Mads fra 1423 d. 24.9.2020 kl. 19.00 På Restaurant Latinerly FÅ PLADSER!

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.