En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

SCHADE’S LONDON DRY GIN TRINITY

Varenummer:
SCHADE’S LONDON DRY GIN TRINITY
DKK  329,00
Beskrivelse fra producenten: Lige som mange andre har jeg I mange år sat pris på en god Gin. Både straight og som G&T.En dag kom tanken til mig: "Hvordan mon en ukompliceret og solid gin, der bruger en begrænset mængde botanicals kan smage?". Efter mange forsøg og prøvesmagninger i venners lag, har du resultatet i den flaske du nu holder i hånden. Trinity er kun lavet på "Den Hellig …

Se flere detaljer

Udsolgt

Beskrivelse fra producenten:

Lige som mange andre har jeg I mange år sat pris på en god Gin. Både straight og som G&T.En dag kom tanken til mig: "Hvordan mon en ukompliceret og solid gin, der bruger en begrænset mængde botanicals kan smage?". Efter mange forsøg og prøvesmagninger i venners lag, har du resultatet i den flaske du nu holder i hånden.

Trinity er kun lavet på "Den Hellige Treeninghed" i ginens verden: Koriander, kvanrod og selvfølgelig en masse enebær. Og for at understrege det solide præg har jeg gjort alkoholprocenten lidt højere end hvad mange andre dejlige gins har.

Detaljer
Type Gin
Alkoholprocent 47,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Producent Tranum Mølle Destilleri
Land Danmark
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:SCHADE’S LONDON DRY GIN TRINITY

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.