En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Sassetti Livio Pertimali Brunello di Montalcino 2013

Varenummer:
Sassetti Livio Pertimali Brunello di Montalcino 2013
DKK  450,00

Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne

Vinbladet 94 point
Vinous.com 92 point
Robert Parker 93 point
Jamessuckling.com 98 point

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Brunello di Montalcino Sassetti Livio Pertimali

Brunello bliver ofte omtalt som Italiensk vins fornemste "ambassadør" og Sassetti Livio Pertimali tilhører superligaen af Brunelloproducenter og har tidligere opnået de magiske 100 points af James Suckling. Vingården er beliggende i Montalcino. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne.I 1967 blev vingården Livio startet af Lerenzo Sassetti's familie, som også var grundlæggerne af Cosorzio del Brunello di Montalcino. I år 2000 fandt familien forladte vinmarker og gjorde dem i stand til at producerer Sangiovese og Ciliegiolo af højeste kvalitet. I dag respekterer Livio de klassiske familietraditioner og filosofien bag vingården.

Sassetti Livio Pertimali


I 1967 blev vingården Livio startet af Lerenzo Sassetti's familie, som også var grundlæggerne af Cosorzio del Brunello di Montalcino. I år 2000 fandt familien forladte vinmarker og gjorde dem i stand til at producerer Sangiovese og Ciliegiolo af højeste kvalitet. I dag respekterer Livio de klassiske familietraditioner og filosofien bag vingården. Montalcino-området er kendt for kvaliteten af sin vin Vinmarkerne omkring landsbyen Montalcino har altid produceret rødvin, hvorfra den velkendte Brunello kommer fra. Montalcino området dækker omkring 24.000 hektar, og har unikke bakker fra forskellige geologiske tidsaldre, hvilke giver vine fra Montalcino de grundlæggende karakteristika, der gør dem verdens berømte og er med til at gøre vinene fra Montalcino ekstremt eftertragtede.

Montalcino-området er verdensberømt for kvaliteten af sin vin
Vinmarkerne omkring landsbyen Montalcino har altid produceret rødvin og det er her Brunello kommer fra. Montalcino området dækker omkring 24.000 hektar, og har unikke bakker bestående af ler og kalksten fra forskellige geologiske tidsaldre, hvilke giver vine fra Montalcino de grundlæggende karakteristika, der gør dem verdensberømte og er med til at gøre vinene fra Montalcino ekstremt eftertragtede

Detaljer
Type Rødvin
Drue Sangiovese
Land Italien
Område Brunello di Montalcino
Producent Sassetti Livio
Producent Sassetti Livio
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2013
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sassetti Livio Pertimali Brunello di Montalcino 2013

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.