En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

ROSE VOM ZWEIGELT ØKO Kamptal, Jurtschitsch Sonnhof

Varenummer:
ROSE VOM ZWEIGELT ØKO Kamptal, Jurtschitsch Sonnhof
DKK  119,00 DKK  149,00
Druen Zweigelt er i dag Østigs mest kendte rødvinsdrue og blev oprindeligt ”opfundet” netop i Østrig (i 1922) af Dr. Zweigelt ved at krydse druesorterne Blaufränkisch (frugt) og St. Laurent (struktur). I Østrig bliver Zweigelt mest brugt for at lave rødvine, men druen har også vist sig at være fremragende til at producere rosé. Her kommer dens frugtrighed og umiddelbarhed til rette! …

Se flere detaljer

På lager

Druen Zweigelt er i dag Østigs mest kendte rødvinsdrue og blev oprindeligt ”opfundet” netop i Østrig (i 1922) af Dr. Zweigelt ved at krydse druesorterne Blaufränkisch (frugt) og St. Laurent (struktur). I Østrig bliver Zweigelt mest brugt for at lave rødvine, men druen har også vist sig at være fremragende til at producere rosé. Her kommer dens frugtrighed og umiddelbarhed til rette!

Zweigelt-druer plukkes normalt i slutningen af september og gennemgår en maceration med skindet i nogle timer, til mosten har opnået den sarte rosé-farve. Derefter presses skindet skånsomt fra og gæres på ståltank. Efter endt gæring bliver vinen lagret på ståltank indtil aftapning (normalt i april).

Rosé vom Zweigelt har en flot lyserød/pink farve og dejlige, umiddelbare aromaer af kirsebær og skovbær. I munden er den tør, frugtrig og sprød – meget appetitvækkende. Den er perfekt til salater, pastaretter, paella, skaldyr, fisk og lette kødretter.

Detaljer
Type Rosé
Drue Zalas Perle
Land Østrig
Område Kremstal
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Økologisk Dyrket
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ROSE VOM ZWEIGELT ØKO Kamptal, Jurtschitsch Sonnhof

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.