En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Root & Cocoa Lakrids By Bülow

Varenummer:
Root & Cocoa Lakrids By Bülow
DKK  150,00 DKK  185,00
Root og Cocoa fra Lakrids By Bülow er egentlig en økologisk lakridslikør på 18 %. Det er virkelig en lækker sidevogn, der har den mest bløde og behagelige lakridssmag med et hint af kakao. Et produkt, der indkapsler Bülow - det er som at spise en af de klassiske lakridser.Farven er dyb brun, mens aromaen domineres af bourbon, vanilje, karamel, lakrids og kakaobønner. Smagen er cremet med b …

Se flere detaljer

På lager

Root og Cocoa fra Lakrids By Bülow er egentlig en økologisk lakridslikør på 18 %. Det er virkelig en lækker sidevogn, der har den mest bløde og behagelige lakridssmag med et hint af kakao. Et produkt, der indkapsler Bülow - det er som at spise en af de klassiske lakridser.

Farven er dyb brun, mens aromaen domineres af bourbon, vanilje, karamel, lakrids og kakaobønner. Smagen er cremet med bløde noter af chokolade og rå lakrids. Det er en blød, rig, elegant og meget velbalanceret likør. Man får bare den helt rigtige Bülow-følelse.

Tip til drink

Kung-fu drink: 
1. Fyld et glas med isterninger 
2. Tilsæt 4 cl. gin 
3. Tilsæt 8-10 cl. Sport Cola 
4. Top med 1-2 cl. Root & Cocoa 
5. Pynt med en lime 
Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 18,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Dyrkningsmetode Økologisk Dyrket
Land Danmark
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Root & Cocoa Lakrids By Bülow

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.